VICOGNE TENNIS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • VICOGNE TENNIS
Private companiesMotion Pictures • VICOGNE TENNIS

Contactgegevens VICOGNE TENNIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICOGNE TENNIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICOGNE TENNIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLAUWVOETLAAN 2; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59330922 (+32-59330922) 59330922 (+32-59330922)

Fax (fax): +32 (12) 333-72-50 +32 (12) 333-72-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICOGNE TENNIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICOGNE TENNIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICOGNE TENNIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICOGNE TENNIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICOGNE TENNIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICOGNE TENNIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICOGNE TENNIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICOGNE TENNIS
Products information VICOGNE TENNIS

BTW identificatienummer (tax): BE06613464355
Ondernemingsnummer: 2683380126
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICOGNE TENNIS
(Get full report from official database of BE for VICOGNE TENNIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICOGNE TENNIS
Addition kinds of activities for VICOGNE TENNIS

0133. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
15220104. Slaapzaalbouw | Dormitory construction
35339900. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
35410106. Boormachines (metalen snijden) | Drilling machine tools (metal cutting)
35420405. Draadrolmachines | Thread rolling machines
58129907. Diner | Diner
59999924. tenten | Tents
72190203. Kussenreiniging en renovatie | Pillow cleaning and renovating

Werken bij VICOGNE TENNIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICOGNE TENNIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICOGNE TENNIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICOGNE TENNIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

 • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

 • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

 • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

 • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

 • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

 • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: DEN DOORN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

 • Technical Support Engineer (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Hydro Building Systems

  Type: Vaste Job

  Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

 • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: DE GRAMMOFOON

  Type: Flexijob

  Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van VICOGNE TENNIS in sociale netwerken
Look for responds of VICOGNE TENNIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICOGNE TENNIS. Laat een reactie achter voor VICOGNE TENNIS. VICOGNE TENNIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICOGNE TENNIS. Leave a respond for VICOGNE TENNIS. VICOGNE TENNIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICOGNE TENNIS op de google maps. Adres en contacten VICOGNE TENNIS
Location of VICOGNE TENNIS on the google maps. Address and contacts of VICOGNE TENNIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VICOGNE TENNIS VICOGNE TENNIS: STEURBAUT | ERWIN'S HAIRFASHION | Philips R | GARAGE GERARD GEENS | P. COOREMAN

Other related companies as VICOGNE TENNIS: STEURBAUT | ERWIN'S HAIRFASHION | Philips R | GARAGE GERARD GEENS | P. COOREMAN

VICOGNE TENNIS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICOGNE TENNIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06613464355. Het bedrijf VICOGNE TENNIS bevindt zich op het adres: BLAUWVOETLAAN 2; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 221,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van VICOGNE TENNIS is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICOGNE TENNIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICOGNE TENNIS, openstaande posities, locatie van VICOGNE TENNIS op de kaart.

VICOGNE TENNIS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICOGNE TENNIS, company assigned to the tax number BE06613464355. The company VICOGNE TENNIS is located at the address: BLAUWVOETLAAN 2; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 221,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis..
The main activity of VICOGNE TENNIS is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VICOGNE TENNIS is not available. You also can look at reviews of VICOGNE TENNIS, open positions, location of VICOGNE TENNIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICOGNE TENNIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICOGNE TENNIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICOGNE TENNIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICOGNE TENNIS, employees, financial statistics.