GARAGE GERARD GEENS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • GARAGE GERARD GEENS
Private companiesMotion Pictures • GARAGE GERARD GEENS

Contactgegevens GARAGE GERARD GEENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE GERARD GEENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE GERARD GEENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING BOUDEWIJNLAAN 6; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14213200 (+32-14213200) 14213200 (+32-14213200)

Fax (fax): +32 (60) 442-14-59 +32 (60) 442-14-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE GERARD GEENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE GERARD GEENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE GERARD GEENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE GERARD GEENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE GERARD GEENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE GERARD GEENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE GERARD GEENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE GERARD GEENS
Products information GARAGE GERARD GEENS

BTW identificatienummer (tax): BE02316986083
Ondernemingsnummer: 4606262207
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GARAGE GERARD GEENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE GERARD GEENS
(Get full report from official database of BE for GARAGE GERARD GEENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE GERARD GEENS
Addition kinds of activities for GARAGE GERARD GEENS

2032. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
23290200. Mannen- en jongensleer, wol en dunne bovenkleding | Men's and boys' leather, wool and down-filled outerwear
31999905. Hondenmateriaal: kraag, leibanden, muzzels, enz .: leer | Dog furnishings: collars, leashes, muzzles, etc.: leather
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals

Werken bij GARAGE GERARD GEENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE GERARD GEENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE GERARD GEENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE GERARD GEENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

Zoek naar antwoorden van GARAGE GERARD GEENS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE GERARD GEENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE GERARD GEENS. Laat een reactie achter voor GARAGE GERARD GEENS. GARAGE GERARD GEENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE GERARD GEENS. Leave a respond for GARAGE GERARD GEENS. GARAGE GERARD GEENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE GERARD GEENS op de google maps. Adres en contacten GARAGE GERARD GEENS
Location of GARAGE GERARD GEENS on the google maps. Address and contacts of GARAGE GERARD GEENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE GERARD GEENS GARAGE GERARD GEENS: ALE WAREMME | Fillée J | DE BLOCK | SLACHTH.STICHELEN-WELDEN/SLACHTHUIS RONSE | Vlaeminck NV

Other related companies as GARAGE GERARD GEENS: ALE WAREMME | Fillée J | DE BLOCK | SLACHTH.STICHELEN-WELDEN/SLACHTHUIS RONSE | Vlaeminck NV

GARAGE GERARD GEENS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE GERARD GEENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02316986083. Het bedrijf GARAGE GERARD GEENS bevindt zich op het adres: KONING BOUDEWIJNLAAN 6; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE GERARD GEENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE GERARD GEENS is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE GERARD GEENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE GERARD GEENS, openstaande posities, locatie van GARAGE GERARD GEENS op de kaart.

GARAGE GERARD GEENS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE GERARD GEENS, company assigned to the tax number BE02316986083. The company GARAGE GERARD GEENS is located at the address: KONING BOUDEWIJNLAAN 6; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE GERARD GEENS were not found.
The main activity of GARAGE GERARD GEENS is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE GERARD GEENS is not available. You also can look at reviews of GARAGE GERARD GEENS, open positions, location of GARAGE GERARD GEENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE GERARD GEENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE GERARD GEENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE GERARD GEENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE GERARD GEENS, employees, financial statistics.