LA MARMOTTE

Contactgegevens LA MARMOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MARMOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MARMOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ERQUY 31; 4680; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42649801 (+32-42649801) 42649801 (+32-42649801)

Fax (fax): +32 (2) 681-16-52 +32 (2) 681-16-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MARMOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MARMOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MARMOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MARMOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MARMOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MARMOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MARMOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MARMOTTE
Products information LA MARMOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE03841064453
Ondernemingsnummer: 2092864990
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MARMOTTE
(Get full report from official database of BE for LA MARMOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MARMOTTE
Addition kinds of activities for LA MARMOTTE

421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
721900. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
20239909. Lactose, eetbaar (melksuiker) | Lactose, edible (milk sugar)
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
28449901. Badzout | Bath salts
50630204. Richtingen en racewegen | Conduits and raceways
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij LA MARMOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MARMOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MARMOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MARMOTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

 • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

 • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

 • Lassers koper braseren (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Medische sector, opleidingen + certificaten voorzien door bedrijf - Grote projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra)

 • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

 • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

 • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DAS MEDIA

  Type: Vaste Job

  DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

 • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

 • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

 • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van LA MARMOTTE in sociale netwerken
Look for responds of LA MARMOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MARMOTTE. Laat een reactie achter voor LA MARMOTTE. LA MARMOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MARMOTTE. Leave a respond for LA MARMOTTE. LA MARMOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MARMOTTE op de google maps. Adres en contacten LA MARMOTTE
Location of LA MARMOTTE on the google maps. Address and contacts of LA MARMOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MARMOTTE LA MARMOTTE: Playworld | CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة | RONNY HEREIJGERS | Petite Maison des Enfants (La) | GENTRY ESPACE

Other related companies as LA MARMOTTE: Playworld | CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة | RONNY HEREIJGERS | Petite Maison des Enfants (La) | GENTRY ESPACE

LA MARMOTTE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MARMOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03841064453. Het bedrijf LA MARMOTTE bevindt zich op het adres: RUE D'ERQUY 31; 4680; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 720,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van LA MARMOTTE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MARMOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MARMOTTE, openstaande posities, locatie van LA MARMOTTE op de kaart.

LA MARMOTTE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MARMOTTE, company assigned to the tax number BE03841064453. The company LA MARMOTTE is located at the address: RUE D'ERQUY 31; 4680; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 720,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis..
The main activity of LA MARMOTTE is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MARMOTTE is not available. You also can look at reviews of LA MARMOTTE, open positions, location of LA MARMOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MARMOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MARMOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MARMOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MARMOTTE, employees, financial statistics.