CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة
Private companiesNational Security and International Affairs • CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة

Contactgegevens CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU DةBARCADبRE 35; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71434662 (+32-71434662) 71434662 (+32-71434662)

Fax (fax): +32 (57) 246-31-36 +32 (57) 246-31-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة
Products information CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة

BTW identificatienummer (tax): BE06228668212
Ondernemingsnummer: 7483032226
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Détectives de Magasins, Bureaux-Conseil en Sécurité, Coordinateurs de sécurité, Gardiennage de Chantiers de Construction, Gardiens fixes, Gardiennage de Clés, Services de Sécurité, Chiens de Garde, Gardes du Corps.

Product categorie (product category): Services de sécurité and entreprises de gardiennage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة
(Get full report from official database of BE for CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة
Addition kinds of activities for CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة

371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
14790303. Zout (gemeenschappelijke) mijnbouw | Salt (common) mining
23920101. Bootkussens | Boat cushions
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
35550502. Type, gieterij (voor drukwerk) | Type, foundry (for printing)
48130104. Spraak telefooncommunicatie | Voice telephone communications
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs

Werken bij CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة. Laat een reactie achter voor CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة. CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة. Leave a respond for CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة. CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة op de google maps. Adres en contacten CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة
Location of CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة on the google maps. Address and contacts of CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة: SCHOONHEIDSINSTITUUT KARINA | C.P.A.S. | KURT MAEKELBERG | B.B. International SPRL | Tripple B Productions

Other related companies as CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة: SCHOONHEIDSINSTITUUT KARINA | C.P.A.S. | KURT MAEKELBERG | B.B. International SPRL | Tripple B Productions

CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06228668212. Het bedrijf CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة bevindt zich op het adres: RUE DU DةBARCADبRE 35; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Lijst met producten zijn Produits & Services: Détectives de Magasins, Bureaux-Conseil en Sécurité, Coordinateurs de sécurité, Gardiennage de Chantiers de Construction, Gardiens fixes, Gardiennage de Clés, Services de Sécurité, Chiens de Garde, Gardes du Corps..
De hoofdactiviteit van CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, openstaande posities, locatie van CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة op de kaart.

CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, company assigned to the tax number BE06228668212. The company CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة is located at the address: RUE DU DةBARCADبRE 35; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. List of products are Produits & Services: Détectives de Magasins, Bureaux-Conseil en Sécurité, Coordinateurs de sécurité, Gardiennage de Chantiers de Construction, Gardiens fixes, Gardiennage de Clés, Services de Sécurité, Chiens de Garde, Gardes du Corps..
The main activity of CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة is not available. You also can look at reviews of CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, open positions, location of CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE RةGIONAL DE LA SةCURITة, employees, financial statistics.