DE KREFT

Contactgegevens DE KREFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KREFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KREFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BILZERSTEENWEG 2; 3730; HOESELT, België

Telefoon (phone): 89492877 (+32-89492877) 89492877 (+32-89492877)

Fax (fax): +32 (51) 908-26-50 +32 (51) 908-26-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KREFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KREFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KREFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KREFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KREFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KREFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KREFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KREFT
Products information DE KREFT

BTW identificatienummer (tax): BE01578979492
Ondernemingsnummer: 9591033935
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types d'Articles: Billard & Snooker, Tables de Snooker.. Types de Clubs: Billard.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KREFT
(Get full report from official database of BE for DE KREFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KREFT
Addition kinds of activities for DE KREFT

281399. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
481200. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
39910301. Borstels voor stofzuigers, tapijtvezels, enz. | Brushes for vacuum cleaners, carpet sweepers, etc.
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij DE KREFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KREFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KREFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KREFT. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

 • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

 • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • tuinarbeider (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Brecht zijn wij op zoek naar een ervaren tuinarbeider. (M/V) Je staat in voor het uitvoeren van totaalprojecten:  aanleg van complete tuinen,  plaatsen van verhardingen,  uitzetten van niveaus,  planlezen,  uitvoeren van kleine grondwerken met minigraver,  (zwem)vijverbouw,  aanplantingswerken...

 • Bediende Inbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

  Regio: KLEINE-SPOUWEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

 • HR - werving (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

 • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

  Regio: NOSSEGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Studentenjob

  Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

 • Taxi chauffeur (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Beringse Taxi

  Type: Vaste Job

  vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

Zoek naar antwoorden van DE KREFT in sociale netwerken
Look for responds of DE KREFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KREFT. Laat een reactie achter voor DE KREFT. DE KREFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KREFT. Leave a respond for DE KREFT. DE KREFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KREFT op de google maps. Adres en contacten DE KREFT
Location of DE KREFT on the google maps. Address and contacts of DE KREFT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KREFT DE KREFT: MAISON INDIGO | SYNAPS SA | HONDENKAPSALON GOOFY'S | Hougardy Laurent | VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba

Other related companies as DE KREFT: MAISON INDIGO | SYNAPS SA | HONDENKAPSALON GOOFY'S | Hougardy Laurent | VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba

DE KREFT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KREFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01578979492. Het bedrijf DE KREFT bevindt zich op het adres: BILZERSTEENWEG 2; 3730; HOESELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Billard & Snooker, Tables de Snooker.. Types de Clubs: Billard..
De hoofdactiviteit van DE KREFT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KREFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KREFT, openstaande posities, locatie van DE KREFT op de kaart.

DE KREFT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KREFT, company assigned to the tax number BE01578979492. The company DE KREFT is located at the address: BILZERSTEENWEG 2; 3730; HOESELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Billard & Snooker, Tables de Snooker.. Types de Clubs: Billard..
The main activity of DE KREFT is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KREFT is not available. You also can look at reviews of DE KREFT, open positions, location of DE KREFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KREFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KREFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KREFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KREFT, employees, financial statistics.