VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba

Contactgegevens VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldegemsestraat 150B; 8210; Zedelgem (Veldegem), België

Telefoon (phone): 050 27 92 40; 050 27 98 33 (+32-050 27 92 40; 050 27 98 33) 050 27 92 40; 050 27 98 33 (+32-050 27 92 40; 050 27 98 33)

Fax (fax): 050 27 64 62 (+32-050 27 64 62) 050 27 64 62 (+32-050 27 64 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba
Products information VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07753021240
Ondernemingsnummer: 3520812988
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba
(Get full report from official database of BE for VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba
Addition kinds of activities for VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
34710200. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
38299903. Chronometers, elektronisch | Chronometers, electronic
51599907. Koolzaad | Rapeseed
59619909. Vissen, jagen en kampeeruitrusting en benodigdheden: per post | Fishing, hunting and camping equipment and supplies: by mail
73590705. Televisieverhuur | Television rental
73730100. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services

Werken bij VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

Zoek naar antwoorden van VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba in sociale netwerken
Look for responds of VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba. Laat een reactie achter voor VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba. VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba. Leave a respond for VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba. VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba op de google maps. Adres en contacten VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba
Location of VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba on the google maps. Address and contacts of VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba: E. KNAPEN | In 't Winkeltje | Mari?n NV | Audio-Vid茅o Location | L. BREGIT

Other related companies as VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba: E. KNAPEN | In 't Winkeltje | Mari?n NV | Audio-Vid茅o Location | L. BREGIT

VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07753021240. Het bedrijf VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba bevindt zich op het adres: Veldegemsestraat 150B; 8210; Zedelgem (Veldegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plumbing contractors. Producten gemaakt in VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, openstaande posities, locatie van VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba op de kaart.

VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, company assigned to the tax number BE07753021240. The company VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba is located at the address: Veldegemsestraat 150B; 8210; Zedelgem (Veldegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plumbing contractors. Products created in VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba were not found.
The main activity of VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba is not available. You also can look at reviews of VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, open positions, location of VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDE KERCKHOVE Gebroeders bvba, employees, financial statistics.