HILAIRE VANROELEN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • HILAIRE VANROELEN
Private companiesTobacco Products • HILAIRE VANROELEN

Contactgegevens HILAIRE VANROELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILAIRE VANROELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILAIRE VANROELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOUTLEEUWSTRAAT 29; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16789768 (+32-16789768) 16789768 (+32-16789768)

Fax (fax): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILAIRE VANROELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILAIRE VANROELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILAIRE VANROELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILAIRE VANROELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILAIRE VANROELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILAIRE VANROELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILAIRE VANROELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILAIRE VANROELEN
Products information HILAIRE VANROELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HILAIRE VANROELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILAIRE VANROELEN
(Get full report from official database of BE for HILAIRE VANROELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILAIRE VANROELEN
Addition kinds of activities for HILAIRE VANROELEN

209199. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
35460102. Boren, draagbaar, behalve rots: elektrisch of pneumatisch | Drills, portable, except rock: electric or pneumatic
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
38210306. Ovens, laboratorium | Ovens, laboratory
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
50489902. Frames, oftalmisch | Frames, ophthalmic
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom

Werken bij HILAIRE VANROELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILAIRE VANROELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILAIRE VANROELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILAIRE VANROELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

 • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

 • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

  Regio: OOSTVLETEREN

  Bedrijf: DE ZONNEGLOED

  Type: Studentenjob

  Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

 • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

 • Senior Java Developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CEGEKA

  Type: Vaste Job

  Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

 • JAVA Developer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

  Type: Vaste Job

  Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

 • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

 • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: VILLA MEDICA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van HILAIRE VANROELEN in sociale netwerken
Look for responds of HILAIRE VANROELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILAIRE VANROELEN. Laat een reactie achter voor HILAIRE VANROELEN. HILAIRE VANROELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILAIRE VANROELEN. Leave a respond for HILAIRE VANROELEN. HILAIRE VANROELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILAIRE VANROELEN op de google maps. Adres en contacten HILAIRE VANROELEN
Location of HILAIRE VANROELEN on the google maps. Address and contacts of HILAIRE VANROELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HILAIRE VANROELEN HILAIRE VANROELEN: NOTRE MAISON | GARAGE CIULLA | CAR WASH FLASH | ALICE FARNIR | Vanifood BVBA

Other related companies as HILAIRE VANROELEN: NOTRE MAISON | GARAGE CIULLA | CAR WASH FLASH | ALICE FARNIR | Vanifood BVBA

HILAIRE VANROELEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILAIRE VANROELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf HILAIRE VANROELEN bevindt zich op het adres: ZOUTLEEUWSTRAAT 29; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in HILAIRE VANROELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HILAIRE VANROELEN is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILAIRE VANROELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILAIRE VANROELEN, openstaande posities, locatie van HILAIRE VANROELEN op de kaart.

HILAIRE VANROELEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILAIRE VANROELEN, company assigned to the tax number BE03298889160. The company HILAIRE VANROELEN is located at the address: ZOUTLEEUWSTRAAT 29; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in HILAIRE VANROELEN were not found.
The main activity of HILAIRE VANROELEN is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HILAIRE VANROELEN is not available. You also can look at reviews of HILAIRE VANROELEN, open positions, location of HILAIRE VANROELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILAIRE VANROELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILAIRE VANROELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILAIRE VANROELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILAIRE VANROELEN, employees, financial statistics.