Vanifood BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Vanifood BVBA
Private companiesTobacco Products • Vanifood BVBA

Contactgegevens Vanifood BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanifood BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanifood BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kalkenstraat 21A; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 052 33 28 46 (+32-052 33 28 46) 052 33 28 46 (+32-052 33 28 46)

Fax (fax): 052 33 01 59 (+32-052 33 01 59) 052 33 01 59 (+32-052 33 01 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanifood BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanifood BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanifood BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanifood BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanifood BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanifood BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanifood BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanifood BVBA
Products information Vanifood BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08276519775
Ondernemingsnummer: 5066040039
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Vanifood BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and rabbit slaughterhouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanifood BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanifood BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanifood BVBA
Addition kinds of activities for Vanifood BVBA

154100. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
32310202. Zilverglas: gemaakt van aangekochte glas | Silvered glass: made from purchased glass
34430902. Pijp, grote diameter: metalen plaat | Pipe, large diameter: metal plate
39140401. Carving sets, geplateerd (alle metalen) | Carving sets, plated (all metals)
48220200. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services

Werken bij Vanifood BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanifood BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanifood BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanifood BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van Vanifood BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanifood BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanifood BVBA. Laat een reactie achter voor Vanifood BVBA. Vanifood BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanifood BVBA. Leave a respond for Vanifood BVBA. Vanifood BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanifood BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanifood BVBA
Location of Vanifood BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanifood BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanifood BVBA Vanifood BVBA: INDUSTRIAL CHEMICAL CONTRACTORS NV | FRITSHOP | V.P.PNEUS | DE BENGELTJES | LA POSTE

Other related companies as Vanifood BVBA: INDUSTRIAL CHEMICAL CONTRACTORS NV | FRITSHOP | V.P.PNEUS | DE BENGELTJES | LA POSTE

Vanifood BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanifood BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08276519775. Het bedrijf Vanifood BVBA bevindt zich op het adres: Kalkenstraat 21A; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 891,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Poultry and rabbit slaughterhouses. Producten gemaakt in Vanifood BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanifood BVBA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanifood BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanifood BVBA, openstaande posities, locatie van Vanifood BVBA op de kaart.

Vanifood BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanifood BVBA, company assigned to the tax number BE08276519775. The company Vanifood BVBA is located at the address: Kalkenstraat 21A; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 891,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Poultry and rabbit slaughterhouses. Products created in Vanifood BVBA were not found.
The main activity of Vanifood BVBA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanifood BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanifood BVBA, open positions, location of Vanifood BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanifood BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanifood BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanifood BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanifood BVBA, employees, financial statistics.