T.C. DE ZWALUW RUMST

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • T.C. DE ZWALUW RUMST
Private companiesHealth Services • T.C. DE ZWALUW RUMST

Contactgegevens T.C. DE ZWALUW RUMST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. DE ZWALUW RUMST: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. DE ZWALUW RUMST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLENLEI 5; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 15313349 (+32-15313349) 15313349 (+32-15313349)

Fax (fax): +32 (68) 367-55-39 +32 (68) 367-55-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. DE ZWALUW RUMST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. DE ZWALUW RUMST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. DE ZWALUW RUMST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. DE ZWALUW RUMST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. DE ZWALUW RUMST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. DE ZWALUW RUMST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. DE ZWALUW RUMST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. DE ZWALUW RUMST
Products information T.C. DE ZWALUW RUMST

BTW identificatienummer (tax): BE05718353271
Ondernemingsnummer: 8394348144
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. DE ZWALUW RUMST
(Get full report from official database of BE for T.C. DE ZWALUW RUMST)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. DE ZWALUW RUMST
Addition kinds of activities for T.C. DE ZWALUW RUMST

1429. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
20240102. Ijs, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice cream, packaged: molded, on sticks, etc.
20320212. Tamales: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tamales: packaged in cans, jars, etc.
34489900. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
36340200. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
44919901. Scheephouder schoonmaken | Ship hold cleaning

Werken bij T.C. DE ZWALUW RUMST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. DE ZWALUW RUMST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. DE ZWALUW RUMST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. DE ZWALUW RUMST. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

 • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Studentenjob

  Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

 • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: INFANO

  Type: Vaste Job

  Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

 • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

 • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: LEVASAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

 • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

  Regio: Regio Huy

  Bedrijf: ECS

  Type: Werfreserve

  En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

 • Friturist (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Het Frit - Fontein

  Type: Flexijob

  Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van T.C. DE ZWALUW RUMST in sociale netwerken
Look for responds of T.C. DE ZWALUW RUMST in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. DE ZWALUW RUMST. Laat een reactie achter voor T.C. DE ZWALUW RUMST. T.C. DE ZWALUW RUMST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. DE ZWALUW RUMST. Leave a respond for T.C. DE ZWALUW RUMST. T.C. DE ZWALUW RUMST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. DE ZWALUW RUMST op de google maps. Adres en contacten T.C. DE ZWALUW RUMST
Location of T.C. DE ZWALUW RUMST on the google maps. Address and contacts of T.C. DE ZWALUW RUMST

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. DE ZWALUW RUMST T.C. DE ZWALUW RUMST: SNACK VENTURES EUROPE CVA | 2 VIEW | RAVENSTEINHOF | GARAGE MIOLI | JAN DOMS

Other related companies as T.C. DE ZWALUW RUMST: SNACK VENTURES EUROPE CVA | 2 VIEW | RAVENSTEINHOF | GARAGE MIOLI | JAN DOMS

T.C. DE ZWALUW RUMST is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. DE ZWALUW RUMST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05718353271. Het bedrijf T.C. DE ZWALUW RUMST bevindt zich op het adres: KAPELLENLEI 5; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van T.C. DE ZWALUW RUMST is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. DE ZWALUW RUMST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. DE ZWALUW RUMST, openstaande posities, locatie van T.C. DE ZWALUW RUMST op de kaart.

T.C. DE ZWALUW RUMST is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. DE ZWALUW RUMST, company assigned to the tax number BE05718353271. The company T.C. DE ZWALUW RUMST is located at the address: KAPELLENLEI 5; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of T.C. DE ZWALUW RUMST is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. DE ZWALUW RUMST is not available. You also can look at reviews of T.C. DE ZWALUW RUMST, open positions, location of T.C. DE ZWALUW RUMST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. DE ZWALUW RUMST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. DE ZWALUW RUMST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. DE ZWALUW RUMST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. DE ZWALUW RUMST, employees, financial statistics.