SNACK VENTURES EUROPE CVA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • SNACK VENTURES EUROPE CVA
Private companiesHealth Services • SNACK VENTURES EUROPE CVA

Contactgegevens SNACK VENTURES EUROPE CVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK VENTURES EUROPE CVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK VENTURES EUROPE CVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Imperiastraat 6 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 14 05 40 32.27 14 05 40

Fax (fax): 32.27 14 05 41 32.27 14 05 41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK VENTURES EUROPE CVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK VENTURES EUROPE CVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK VENTURES EUROPE CVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK VENTURES EUROPE CVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK VENTURES EUROPE CVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK VENTURES EUROPE CVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK VENTURES EUROPE CVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK VENTURES EUROPE CVA
Products information SNACK VENTURES EUROPE CVA

BTW identificatienummer (tax): BE03230224609
Ondernemingsnummer: 2273040771
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): > 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Crackers and snacks, salted

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK VENTURES EUROPE CVA
(Get full report from official database of BE for SNACK VENTURES EUROPE CVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK VENTURES EUROPE CVA
Addition kinds of activities for SNACK VENTURES EUROPE CVA

2369. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
552199. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec
27549911. Kaarten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Maps: gravure printing, not published on site
34620202. Turbine motor smeedstukken, ferro | Turbine engine forgings, ferrous
50910301. Visserij | Fishing tackle

Werken bij SNACK VENTURES EUROPE CVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK VENTURES EUROPE CVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK VENTURES EUROPE CVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK VENTURES EUROPE CVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van SNACK VENTURES EUROPE CVA in sociale netwerken
Look for responds of SNACK VENTURES EUROPE CVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK VENTURES EUROPE CVA. Laat een reactie achter voor SNACK VENTURES EUROPE CVA. SNACK VENTURES EUROPE CVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK VENTURES EUROPE CVA. Leave a respond for SNACK VENTURES EUROPE CVA. SNACK VENTURES EUROPE CVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK VENTURES EUROPE CVA op de google maps. Adres en contacten SNACK VENTURES EUROPE CVA
Location of SNACK VENTURES EUROPE CVA on the google maps. Address and contacts of SNACK VENTURES EUROPE CVA

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK VENTURES EUROPE CVA SNACK VENTURES EUROPE CVA: Ferga SPRL | Ega | MICHEL VERHOEVEN | Kempens Autoglas BVBA | S. DE BACKER

Other related companies as SNACK VENTURES EUROPE CVA: Ferga SPRL | Ega | MICHEL VERHOEVEN | Kempens Autoglas BVBA | S. DE BACKER

SNACK VENTURES EUROPE CVA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK VENTURES EUROPE CVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03230224609. Het bedrijf SNACK VENTURES EUROPE CVA bevindt zich op het adres: Imperiastraat 6 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van > 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Crackers and snacks, salted.
De hoofdactiviteit van SNACK VENTURES EUROPE CVA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK VENTURES EUROPE CVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK VENTURES EUROPE CVA, openstaande posities, locatie van SNACK VENTURES EUROPE CVA op de kaart.

SNACK VENTURES EUROPE CVA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK VENTURES EUROPE CVA, company assigned to the tax number BE03230224609. The company SNACK VENTURES EUROPE CVA is located at the address: Imperiastraat 6 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. > 500 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Crackers and snacks, salted.
The main activity of SNACK VENTURES EUROPE CVA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK VENTURES EUROPE CVA is not available. You also can look at reviews of SNACK VENTURES EUROPE CVA, open positions, location of SNACK VENTURES EUROPE CVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK VENTURES EUROPE CVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK VENTURES EUROPE CVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK VENTURES EUROPE CVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK VENTURES EUROPE CVA, employees, financial statistics.