B.C. DE GOUDEN SLEUTEL

Contactgegevens B.C. DE GOUDEN SLEUTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C. DE GOUDEN SLEUTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C. DE GOUDEN SLEUTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEIN TURKIJE 16; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92259340 (+32-92259340) 92259340 (+32-92259340)

Fax (fax): +32 (58) 620-33-29 +32 (58) 620-33-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C. DE GOUDEN SLEUTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C. DE GOUDEN SLEUTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C. DE GOUDEN SLEUTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C. DE GOUDEN SLEUTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C. DE GOUDEN SLEUTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C. DE GOUDEN SLEUTEL
Products information B.C. DE GOUDEN SLEUTEL

BTW identificatienummer (tax): BE02886077880
Ondernemingsnummer: 8647033691
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Clubs: Billard.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C. DE GOUDEN SLEUTEL
(Get full report from official database of BE for B.C. DE GOUDEN SLEUTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C. DE GOUDEN SLEUTEL
Addition kinds of activities for B.C. DE GOUDEN SLEUTEL

615399. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
20389910. Wafels, bevroren | Waffles, frozen
23990200. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
25420207. Garment rekken, behalve hout | Garment racks, except wood
51310203. Toetsen | Buttons
76992100. Gun diensten | Gun services

Werken bij B.C. DE GOUDEN SLEUTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C. DE GOUDEN SLEUTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C. DE GOUDEN SLEUTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C. DE GOUDEN SLEUTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

 • Automecanicien (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

 • renovatie arbeider (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

 • Elektricien (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudenten (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

 • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Vaste Job

  Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

 • Service Technieker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

 • Structural Engineer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

 • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

  Type: Vaste Job

  Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

 • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van B.C. DE GOUDEN SLEUTEL in sociale netwerken
Look for responds of B.C. DE GOUDEN SLEUTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C. DE GOUDEN SLEUTEL. Laat een reactie achter voor B.C. DE GOUDEN SLEUTEL. B.C. DE GOUDEN SLEUTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C. DE GOUDEN SLEUTEL. Leave a respond for B.C. DE GOUDEN SLEUTEL. B.C. DE GOUDEN SLEUTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C. DE GOUDEN SLEUTEL op de google maps. Adres en contacten B.C. DE GOUDEN SLEUTEL
Location of B.C. DE GOUDEN SLEUTEL on the google maps. Address and contacts of B.C. DE GOUDEN SLEUTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C. DE GOUDEN SLEUTEL B.C. DE GOUDEN SLEUTEL: FLGEBROEDERS CORNELIS NV | Beekman R | ADECCO | IRINA SIMONE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as B.C. DE GOUDEN SLEUTEL: FLGEBROEDERS CORNELIS NV | Beekman R | ADECCO | IRINA SIMONE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

B.C. DE GOUDEN SLEUTEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886077880. Het bedrijf B.C. DE GOUDEN SLEUTEL bevindt zich op het adres: KLEIN TURKIJE 16; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Billard..
De hoofdactiviteit van B.C. DE GOUDEN SLEUTEL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C. DE GOUDEN SLEUTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, openstaande posities, locatie van B.C. DE GOUDEN SLEUTEL op de kaart.

B.C. DE GOUDEN SLEUTEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, company assigned to the tax number BE02886077880. The company B.C. DE GOUDEN SLEUTEL is located at the address: KLEIN TURKIJE 16; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Billard..
The main activity of B.C. DE GOUDEN SLEUTEL is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C. DE GOUDEN SLEUTEL is not available. You also can look at reviews of B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, open positions, location of B.C. DE GOUDEN SLEUTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C. DE GOUDEN SLEUTEL, employees, financial statistics.