FLGEBROEDERS CORNELIS NV

Contactgegevens FLGEBROEDERS CORNELIS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGEBROEDERS CORNELIS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGEBROEDERS CORNELIS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Putsesteenweg 23 2500 Lier - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-82-39-43 32-34-82-39-43

Fax (fax): +32 (87) 575-34-50 +32 (87) 575-34-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGEBROEDERS CORNELIS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGEBROEDERS CORNELIS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGEBROEDERS CORNELIS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGEBROEDERS CORNELIS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGEBROEDERS CORNELIS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGEBROEDERS CORNELIS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGEBROEDERS CORNELIS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGEBROEDERS CORNELIS NV
Products information FLGEBROEDERS CORNELIS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08718444824
Ondernemingsnummer: 4911407470
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLGEBROEDERS CORNELIS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tyres and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGEBROEDERS CORNELIS NV
(Get full report from official database of BE for FLGEBROEDERS CORNELIS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGEBROEDERS CORNELIS NV
Addition kinds of activities for FLGEBROEDERS CORNELIS NV

20150903. Ham, pluimvee | Ham, poultry
22210204. Suikergoedstoffen, synthetische vezels en zijden | Suiting fabrics, manmade fiber and silk
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
28430100. Oliën en vetten | Oils and greases
28990403. flares | Flares
30690000. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
72419901. Kapperskool | Barber college

Werken bij FLGEBROEDERS CORNELIS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGEBROEDERS CORNELIS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGEBROEDERS CORNELIS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGEBROEDERS CORNELIS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van FLGEBROEDERS CORNELIS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGEBROEDERS CORNELIS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGEBROEDERS CORNELIS NV. Laat een reactie achter voor FLGEBROEDERS CORNELIS NV. FLGEBROEDERS CORNELIS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGEBROEDERS CORNELIS NV. Leave a respond for FLGEBROEDERS CORNELIS NV. FLGEBROEDERS CORNELIS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGEBROEDERS CORNELIS NV op de google maps. Adres en contacten FLGEBROEDERS CORNELIS NV
Location of FLGEBROEDERS CORNELIS NV on the google maps. Address and contacts of FLGEBROEDERS CORNELIS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGEBROEDERS CORNELIS NV FLGEBROEDERS CORNELIS NV: FLPEARLE BELGIUM NV | ANN EECKHOUT | White Star VZW | JEAN RAULIER | MARIA ziekenhuis noord-limburg VZW

Other related companies as FLGEBROEDERS CORNELIS NV: FLPEARLE BELGIUM NV | ANN EECKHOUT | White Star VZW | JEAN RAULIER | MARIA ziekenhuis noord-limburg VZW

FLGEBROEDERS CORNELIS NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGEBROEDERS CORNELIS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08718444824. Het bedrijf FLGEBROEDERS CORNELIS NV bevindt zich op het adres: Putsesteenweg 23 2500 Lier - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 302,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tyres and accessories. Producten gemaakt in FLGEBROEDERS CORNELIS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGEBROEDERS CORNELIS NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGEBROEDERS CORNELIS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGEBROEDERS CORNELIS NV, openstaande posities, locatie van FLGEBROEDERS CORNELIS NV op de kaart.

FLGEBROEDERS CORNELIS NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGEBROEDERS CORNELIS NV, company assigned to the tax number BE08718444824. The company FLGEBROEDERS CORNELIS NV is located at the address: Putsesteenweg 23 2500 Lier - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 302,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tyres and accessories. Products created in FLGEBROEDERS CORNELIS NV were not found.
The main activity of FLGEBROEDERS CORNELIS NV is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGEBROEDERS CORNELIS NV is not available. You also can look at reviews of FLGEBROEDERS CORNELIS NV, open positions, location of FLGEBROEDERS CORNELIS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGEBROEDERS CORNELIS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGEBROEDERS CORNELIS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGEBROEDERS CORNELIS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGEBROEDERS CORNELIS NV, employees, financial statistics.