CAMPING ARPENTS VERTS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • CAMPING ARPENTS VERTS
Private companiesHealth Services • CAMPING ARPENTS VERTS

Contactgegevens CAMPING ARPENTS VERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMPING ARPENTS VERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMPING ARPENTS VERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LONGUE 115; 1320; BEAUVECHAIN, België

Telefoon (phone): 10866993 (+32-10866993) 10866993 (+32-10866993)

Fax (fax): +32 (83) 804-22-82 +32 (83) 804-22-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMPING ARPENTS VERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMPING ARPENTS VERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMPING ARPENTS VERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMPING ARPENTS VERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMPING ARPENTS VERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMPING ARPENTS VERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMPING ARPENTS VERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMPING ARPENTS VERTS
Products information CAMPING ARPENTS VERTS

BTW identificatienummer (tax): BE09557800292
Ondernemingsnummer: 5311309814
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type d'Emplacement: Emplacement de Camping, Emplacement pour Caravanes.. Types d'Activit茅s: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis, P茅tanque, Tennis de Table.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. Terrains de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMPING ARPENTS VERTS
(Get full report from official database of BE for CAMPING ARPENTS VERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMPING ARPENTS VERTS
Addition kinds of activities for CAMPING ARPENTS VERTS

355502. Drukplaten | Printing plates
358505. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
32990000. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
35230412. Incubators en brouwerijen, boerderij | Incubators and brooders, farm
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij CAMPING ARPENTS VERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMPING ARPENTS VERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMPING ARPENTS VERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMPING ARPENTS VERTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

  Regio: ROBORST

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

 • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

 • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PWA HAALTERT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

 • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

 • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ALPHA CREDIT

  Type: Vaste Job

  De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

 • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

 • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: TECHNICAS

  Type: Vaste Job

  TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

 • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

 • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

  Regio: Regio Huy

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van CAMPING ARPENTS VERTS in sociale netwerken
Look for responds of CAMPING ARPENTS VERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMPING ARPENTS VERTS. Laat een reactie achter voor CAMPING ARPENTS VERTS. CAMPING ARPENTS VERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMPING ARPENTS VERTS. Leave a respond for CAMPING ARPENTS VERTS. CAMPING ARPENTS VERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMPING ARPENTS VERTS op de google maps. Adres en contacten CAMPING ARPENTS VERTS
Location of CAMPING ARPENTS VERTS on the google maps. Address and contacts of CAMPING ARPENTS VERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMPING ARPENTS VERTS CAMPING ARPENTS VERTS: Pubro NV | Staut J | DIRK DEVOS | GILBERT LOLY | EETHUIS LOUIS

Other related companies as CAMPING ARPENTS VERTS: Pubro NV | Staut J | DIRK DEVOS | GILBERT LOLY | EETHUIS LOUIS

CAMPING ARPENTS VERTS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMPING ARPENTS VERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557800292. Het bedrijf CAMPING ARPENTS VERTS bevindt zich op het adres: RUE LONGUE 115; 1320; BEAUVECHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. Terrains de camping. Lijst met producten zijn Type d'Emplacement: Emplacement de Camping, Emplacement pour Caravanes.. Types d'Activit茅s: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis, P茅tanque, Tennis de Table..
De hoofdactiviteit van CAMPING ARPENTS VERTS is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMPING ARPENTS VERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMPING ARPENTS VERTS, openstaande posities, locatie van CAMPING ARPENTS VERTS op de kaart.

CAMPING ARPENTS VERTS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMPING ARPENTS VERTS, company assigned to the tax number BE09557800292. The company CAMPING ARPENTS VERTS is located at the address: RUE LONGUE 115; 1320; BEAUVECHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. Terrains de camping. List of products are Type d'Emplacement: Emplacement de Camping, Emplacement pour Caravanes.. Types d'Activit茅s: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis, P茅tanque, Tennis de Table..
The main activity of CAMPING ARPENTS VERTS is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMPING ARPENTS VERTS is not available. You also can look at reviews of CAMPING ARPENTS VERTS, open positions, location of CAMPING ARPENTS VERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMPING ARPENTS VERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMPING ARPENTS VERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMPING ARPENTS VERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMPING ARPENTS VERTS, employees, financial statistics.