EETHUIS LOUIS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • EETHUIS LOUIS
Private companiesHealth Services • EETHUIS LOUIS

Contactgegevens EETHUIS LOUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EETHUIS LOUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EETHUIS LOUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaulillerdorp 7; 3950; Bocholt (Kaulille), België

Telefoon (phone): 011 44 61 70 (+32-011 44 61 70) 011 44 61 70 (+32-011 44 61 70)

Fax (fax): +32 (58) 361-21-14 +32 (58) 361-21-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EETHUIS LOUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EETHUIS LOUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EETHUIS LOUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EETHUIS LOUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EETHUIS LOUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EETHUIS LOUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EETHUIS LOUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EETHUIS LOUIS
Products information EETHUIS LOUIS

BTW identificatienummer (tax): BE03522735595
Ondernemingsnummer: 7277587890
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Restaurants

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EETHUIS LOUIS
(Get full report from official database of BE for EETHUIS LOUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EETHUIS LOUIS
Addition kinds of activities for EETHUIS LOUIS

228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
16290301. Atletische veldconstructie | Athletic field construction
20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
33539900. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
36510110. Muziek distributie apparaat | Music distribution apparatus
38230401. Analysatoren, industrieel proces type | Analyzers, industrial process type
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
50510301. Koper | Copper
51480000. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
79991300. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services

Werken bij EETHUIS LOUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EETHUIS LOUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EETHUIS LOUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EETHUIS LOUIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur sanitair en centrale verwarming (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiel bedrijf in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een monteur voor sanitair en centrale verwarming. Je hebt reeds 2 jaar ervaring als MONTEUR/ loodgieter sanitair om volgende taken uit te voeren: je monteert en installeert sanitair ervaring met gas en mazout is een pluspunt maar is geen vereiste je kan vloerverwarming leggen en aansluiten je kan planlezen je werkt binnen een straal van 100 km

 • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

 • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

 • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

 • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

 • Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

 • Monteur CV (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

 • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

    Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

 • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: McDonald's Kortrijk

  Type: Flexijob

  Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van EETHUIS LOUIS in sociale netwerken
Look for responds of EETHUIS LOUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EETHUIS LOUIS. Laat een reactie achter voor EETHUIS LOUIS. EETHUIS LOUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EETHUIS LOUIS. Leave a respond for EETHUIS LOUIS. EETHUIS LOUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EETHUIS LOUIS op de google maps. Adres en contacten EETHUIS LOUIS
Location of EETHUIS LOUIS on the google maps. Address and contacts of EETHUIS LOUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come EETHUIS LOUIS EETHUIS LOUIS: Accueil Promotion Immigrés | PEERDER DREPKE | LAMBRECHTS | SIRAUX-DOSSCHE | WILLY ROELOFS

Other related companies as EETHUIS LOUIS: Accueil Promotion Immigrés | PEERDER DREPKE | LAMBRECHTS | SIRAUX-DOSSCHE | WILLY ROELOFS

EETHUIS LOUIS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EETHUIS LOUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03522735595. Het bedrijf EETHUIS LOUIS bevindt zich op het adres: Kaulillerdorp 7; 3950; Bocholt (Kaulille). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 282,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van EETHUIS LOUIS is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EETHUIS LOUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EETHUIS LOUIS, openstaande posities, locatie van EETHUIS LOUIS op de kaart.

EETHUIS LOUIS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EETHUIS LOUIS, company assigned to the tax number BE03522735595. The company EETHUIS LOUIS is located at the address: Kaulillerdorp 7; 3950; Bocholt (Kaulille). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 282,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fried Potatoes Stands. List of products are Restaurants.
The main activity of EETHUIS LOUIS is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EETHUIS LOUIS is not available. You also can look at reviews of EETHUIS LOUIS, open positions, location of EETHUIS LOUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EETHUIS LOUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EETHUIS LOUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EETHUIS LOUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EETHUIS LOUIS, employees, financial statistics.