KON. ACAD. UNION SANDEMAN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • KON. ACAD. UNION SANDEMAN
Private companiesMiscellaneous Retail • KON. ACAD. UNION SANDEMAN

Contactgegevens KON. ACAD. UNION SANDEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON. ACAD. UNION SANDEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KON. ACAD. UNION SANDEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANTIENBERG 5; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92220513 (+32-92220513) 92220513 (+32-92220513)

Fax (fax): +32 (53) 899-43-23 +32 (53) 899-43-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON. ACAD. UNION SANDEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON. ACAD. UNION SANDEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON. ACAD. UNION SANDEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON. ACAD. UNION SANDEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON. ACAD. UNION SANDEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON. ACAD. UNION SANDEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON. ACAD. UNION SANDEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON. ACAD. UNION SANDEMAN
Products information KON. ACAD. UNION SANDEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE03819366455
Ondernemingsnummer: 8549804687
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types d'Activit茅s: Clubs de Bridge.. Types de Clubs: Billard.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Activit茅s r茅cr茅atives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON. ACAD. UNION SANDEMAN
(Get full report from official database of BE for KON. ACAD. UNION SANDEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KON. ACAD. UNION SANDEMAN
Addition kinds of activities for KON. ACAD. UNION SANDEMAN

3369. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
178100. Waterboren | Water well drilling
223100. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
10440200. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton

Werken bij KON. ACAD. UNION SANDEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON. ACAD. UNION SANDEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON. ACAD. UNION SANDEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON. ACAD. UNION SANDEMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakker (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

 • allround technieker (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

 • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

 • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

 • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

 • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

 • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

 • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Studentenjob

  Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

 • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DGS

  Type: Studentenjob

  Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

 • Accountant (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

  Type: Vaste Job

  Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

 • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

 • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van KON. ACAD. UNION SANDEMAN in sociale netwerken
Look for responds of KON. ACAD. UNION SANDEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON. ACAD. UNION SANDEMAN. Laat een reactie achter voor KON. ACAD. UNION SANDEMAN. KON. ACAD. UNION SANDEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON. ACAD. UNION SANDEMAN. Leave a respond for KON. ACAD. UNION SANDEMAN. KON. ACAD. UNION SANDEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON. ACAD. UNION SANDEMAN op de google maps. Adres en contacten KON. ACAD. UNION SANDEMAN
Location of KON. ACAD. UNION SANDEMAN on the google maps. Address and contacts of KON. ACAD. UNION SANDEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come KON. ACAD. UNION SANDEMAN KON. ACAD. UNION SANDEMAN: Goldway | PIGEON BLEU ? AILE ACIER | HONDENKAPSALON KNUFFEL | AERNOUTS | MEUBLES DELVAUX

Other related companies as KON. ACAD. UNION SANDEMAN: Goldway | PIGEON BLEU ? AILE ACIER | HONDENKAPSALON KNUFFEL | AERNOUTS | MEUBLES DELVAUX

KON. ACAD. UNION SANDEMAN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON. ACAD. UNION SANDEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03819366455. Het bedrijf KON. ACAD. UNION SANDEMAN bevindt zich op het adres: KANTIENBERG 5; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activit茅s: Clubs de Bridge.. Types de Clubs: Billard..
De hoofdactiviteit van KON. ACAD. UNION SANDEMAN is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON. ACAD. UNION SANDEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON. ACAD. UNION SANDEMAN, openstaande posities, locatie van KON. ACAD. UNION SANDEMAN op de kaart.

KON. ACAD. UNION SANDEMAN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON. ACAD. UNION SANDEMAN, company assigned to the tax number BE03819366455. The company KON. ACAD. UNION SANDEMAN is located at the address: KANTIENBERG 5; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. List of products are Types d'Activit茅s: Clubs de Bridge.. Types de Clubs: Billard..
The main activity of KON. ACAD. UNION SANDEMAN is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KON. ACAD. UNION SANDEMAN is not available. You also can look at reviews of KON. ACAD. UNION SANDEMAN, open positions, location of KON. ACAD. UNION SANDEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON. ACAD. UNION SANDEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON. ACAD. UNION SANDEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON. ACAD. UNION SANDEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON. ACAD. UNION SANDEMAN, employees, financial statistics.