HONDENKAPSALON KNUFFEL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • HONDENKAPSALON KNUFFEL
Private companiesMiscellaneous Retail • HONDENKAPSALON KNUFFEL

Contactgegevens HONDENKAPSALON KNUFFEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONDENKAPSALON KNUFFEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONDENKAPSALON KNUFFEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VROENHOF 27; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89563359 (+32-89563359) 89563359 (+32-89563359)

Fax (fax): +32 (81) 538-96-57 +32 (81) 538-96-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONDENKAPSALON KNUFFEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONDENKAPSALON KNUFFEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONDENKAPSALON KNUFFEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONDENKAPSALON KNUFFEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONDENKAPSALON KNUFFEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONDENKAPSALON KNUFFEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONDENKAPSALON KNUFFEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONDENKAPSALON KNUFFEL
Products information HONDENKAPSALON KNUFFEL

BTW identificatienummer (tax): BE07041107177
Ondernemingsnummer: 5867492675
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in HONDENKAPSALON KNUFFEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONDENKAPSALON KNUFFEL
(Get full report from official database of BE for HONDENKAPSALON KNUFFEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONDENKAPSALON KNUFFEL
Addition kinds of activities for HONDENKAPSALON KNUFFEL

221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
503301. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
01320000. Tabak | Tobacco
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
33989902. Lassen (verharding) van metaal | Brazing (hardening) of metal
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij HONDENKAPSALON KNUFFEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONDENKAPSALON KNUFFEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONDENKAPSALON KNUFFEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONDENKAPSALON KNUFFEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van HONDENKAPSALON KNUFFEL in sociale netwerken
Look for responds of HONDENKAPSALON KNUFFEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONDENKAPSALON KNUFFEL. Laat een reactie achter voor HONDENKAPSALON KNUFFEL. HONDENKAPSALON KNUFFEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONDENKAPSALON KNUFFEL. Leave a respond for HONDENKAPSALON KNUFFEL. HONDENKAPSALON KNUFFEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONDENKAPSALON KNUFFEL op de google maps. Adres en contacten HONDENKAPSALON KNUFFEL
Location of HONDENKAPSALON KNUFFEL on the google maps. Address and contacts of HONDENKAPSALON KNUFFEL

Andere gerelateerde bedrijven als come HONDENKAPSALON KNUFFEL HONDENKAPSALON KNUFFEL: FLMETROPOLE BVBA | Lemaitre | Silvan Invest NV | BUREAU CULQUIN | E & Y Human Resources

Other related companies as HONDENKAPSALON KNUFFEL: FLMETROPOLE BVBA | Lemaitre | Silvan Invest NV | BUREAU CULQUIN | E & Y Human Resources

HONDENKAPSALON KNUFFEL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONDENKAPSALON KNUFFEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07041107177. Het bedrijf HONDENKAPSALON KNUFFEL bevindt zich op het adres: VROENHOF 27; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in HONDENKAPSALON KNUFFEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HONDENKAPSALON KNUFFEL is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONDENKAPSALON KNUFFEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONDENKAPSALON KNUFFEL, openstaande posities, locatie van HONDENKAPSALON KNUFFEL op de kaart.

HONDENKAPSALON KNUFFEL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONDENKAPSALON KNUFFEL, company assigned to the tax number BE07041107177. The company HONDENKAPSALON KNUFFEL is located at the address: VROENHOF 27; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in HONDENKAPSALON KNUFFEL were not found.
The main activity of HONDENKAPSALON KNUFFEL is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HONDENKAPSALON KNUFFEL is not available. You also can look at reviews of HONDENKAPSALON KNUFFEL, open positions, location of HONDENKAPSALON KNUFFEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONDENKAPSALON KNUFFEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONDENKAPSALON KNUFFEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONDENKAPSALON KNUFFEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONDENKAPSALON KNUFFEL, employees, financial statistics.