?T BOTTERKEN BAASRODE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ?T BOTTERKEN BAASRODE
Private companiesHealth Services • ?T BOTTERKEN BAASRODE

Contactgegevens ?T BOTTERKEN BAASRODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T BOTTERKEN BAASRODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T BOTTERKEN BAASRODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOKMOLENSTRAAT 109; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52397092 (+32-52397092) 52397092 (+32-52397092)

Fax (fax): +32 (58) 497-59-59 +32 (58) 497-59-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T BOTTERKEN BAASRODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T BOTTERKEN BAASRODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T BOTTERKEN BAASRODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T BOTTERKEN BAASRODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T BOTTERKEN BAASRODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T BOTTERKEN BAASRODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T BOTTERKEN BAASRODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T BOTTERKEN BAASRODE
Products information ?T BOTTERKEN BAASRODE

BTW identificatienummer (tax): BE08084808349
Ondernemingsnummer: 8343811035
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Clubs: Power Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T BOTTERKEN BAASRODE
(Get full report from official database of BE for ?T BOTTERKEN BAASRODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T BOTTERKEN BAASRODE
Addition kinds of activities for ?T BOTTERKEN BAASRODE

35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric
42210000. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
58120205. Soda fontein | Soda fountain
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership

Werken bij ?T BOTTERKEN BAASRODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T BOTTERKEN BAASRODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T BOTTERKEN BAASRODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T BOTTERKEN BAASRODE. Looking for open vacancies in other companies

 • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

 • Dakwerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

  Regio: ZEVERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • Laseroperator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

 • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: HOCKE

  Type: Vaste Job

  Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

 • Calculator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

 • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

 • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

  Type: Flexijob

  Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van ?T BOTTERKEN BAASRODE in sociale netwerken
Look for responds of ?T BOTTERKEN BAASRODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T BOTTERKEN BAASRODE. Laat een reactie achter voor ?T BOTTERKEN BAASRODE. ?T BOTTERKEN BAASRODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T BOTTERKEN BAASRODE. Leave a respond for ?T BOTTERKEN BAASRODE. ?T BOTTERKEN BAASRODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T BOTTERKEN BAASRODE op de google maps. Adres en contacten ?T BOTTERKEN BAASRODE
Location of ?T BOTTERKEN BAASRODE on the google maps. Address and contacts of ?T BOTTERKEN BAASRODE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T BOTTERKEN BAASRODE ?T BOTTERKEN BAASRODE: Korenblok NV | Fromagerie d'Enneille | MEDIA OFFICE | JOANNES VERMEULEN | JOHAN SOENS

Other related companies as ?T BOTTERKEN BAASRODE: Korenblok NV | Fromagerie d'Enneille | MEDIA OFFICE | JOANNES VERMEULEN | JOHAN SOENS

?T BOTTERKEN BAASRODE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T BOTTERKEN BAASRODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08084808349. Het bedrijf ?T BOTTERKEN BAASRODE bevindt zich op het adres: BOOKMOLENSTRAAT 109; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Power Ball..
De hoofdactiviteit van ?T BOTTERKEN BAASRODE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T BOTTERKEN BAASRODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T BOTTERKEN BAASRODE, openstaande posities, locatie van ?T BOTTERKEN BAASRODE op de kaart.

?T BOTTERKEN BAASRODE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T BOTTERKEN BAASRODE, company assigned to the tax number BE08084808349. The company ?T BOTTERKEN BAASRODE is located at the address: BOOKMOLENSTRAAT 109; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Power Ball..
The main activity of ?T BOTTERKEN BAASRODE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T BOTTERKEN BAASRODE is not available. You also can look at reviews of ?T BOTTERKEN BAASRODE, open positions, location of ?T BOTTERKEN BAASRODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T BOTTERKEN BAASRODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T BOTTERKEN BAASRODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T BOTTERKEN BAASRODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T BOTTERKEN BAASRODE, employees, financial statistics.