Korenblok NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Korenblok NV
Private companiesHealth Services • Korenblok NV

Contactgegevens Korenblok NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Korenblok NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Korenblok NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korenblokweg 5; 2310; Rijkevorsel, België

Telefoon (phone): 03 314 60 25 (+32-03 314 60 25) 03 314 60 25 (+32-03 314 60 25)

Fax (fax): 03 314 60 25 (+32-03 314 60 25) 03 314 60 25 (+32-03 314 60 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Korenblok NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Korenblok NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Korenblok NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Korenblok NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Korenblok NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Korenblok NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Korenblok NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Korenblok NV
Products information Korenblok NV

BTW identificatienummer (tax): BE07840362548
Ondernemingsnummer: 1795410156
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Korenblok NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stables construction and installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Korenblok NV
(Get full report from official database of BE for Korenblok NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Korenblok NV
Addition kinds of activities for Korenblok NV

32729904. Prestressed betonproducten | Prestressed concrete products
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
35450303. Balanceringsmachines (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Balancing machines (machine tool accessories)
50470311. Therapie apparatuur | Therapy equipment
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards

Werken bij Korenblok NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Korenblok NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Korenblok NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Korenblok NV. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Korenblok NV in sociale netwerken
Look for responds of Korenblok NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Korenblok NV. Laat een reactie achter voor Korenblok NV. Korenblok NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Korenblok NV. Leave a respond for Korenblok NV. Korenblok NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Korenblok NV op de google maps. Adres en contacten Korenblok NV
Location of Korenblok NV on the google maps. Address and contacts of Korenblok NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Korenblok NV Korenblok NV: COIFFURE CREATIVE | HENRI FAUCON | RAYGEO CUISINES + SPRL | CAROLINE FELIX | Inter IKEA Systems B.V

Other related companies as Korenblok NV: COIFFURE CREATIVE | HENRI FAUCON | RAYGEO CUISINES + SPRL | CAROLINE FELIX | Inter IKEA Systems B.V

Korenblok NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Korenblok NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07840362548. Het bedrijf Korenblok NV bevindt zich op het adres: Korenblokweg 5; 2310; Rijkevorsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stables construction and installation. Producten gemaakt in Korenblok NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Korenblok NV is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Korenblok NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Korenblok NV, openstaande posities, locatie van Korenblok NV op de kaart.

Korenblok NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Korenblok NV, company assigned to the tax number BE07840362548. The company Korenblok NV is located at the address: Korenblokweg 5; 2310; Rijkevorsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stables construction and installation. Products created in Korenblok NV were not found.
The main activity of Korenblok NV is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Korenblok NV is not available. You also can look at reviews of Korenblok NV, open positions, location of Korenblok NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Korenblok NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Korenblok NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Korenblok NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Korenblok NV, employees, financial statistics.