ZWEMVERENIGING LIER

Contactgegevens ZWEMVERENIGING LIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMVERENIGING LIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMVERENIGING LIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GILDESTRAAT 15; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34806952 (+32-34806952) 34806952 (+32-34806952)

Fax (fax): +32 (71) 634-53-38 +32 (71) 634-53-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMVERENIGING LIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMVERENIGING LIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMVERENIGING LIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMVERENIGING LIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMVERENIGING LIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMVERENIGING LIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMVERENIGING LIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMVERENIGING LIER
Products information ZWEMVERENIGING LIER

BTW identificatienummer (tax): BE05714508056
Ondernemingsnummer: 1677856445
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMVERENIGING LIER
(Get full report from official database of BE for ZWEMVERENIGING LIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMVERENIGING LIER
Addition kinds of activities for ZWEMVERENIGING LIER

20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
32110302. Isolatieglas, verzegelde eenheden | Insulating glass, sealed units
32530203. Muur tegel, keramiek | Wall tile, ceramic
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware

Werken bij ZWEMVERENIGING LIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMVERENIGING LIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMVERENIGING LIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMVERENIGING LIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

  Regio: BEIGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

 • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

 • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

 • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

 • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van ZWEMVERENIGING LIER in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMVERENIGING LIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMVERENIGING LIER. Laat een reactie achter voor ZWEMVERENIGING LIER. ZWEMVERENIGING LIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMVERENIGING LIER. Leave a respond for ZWEMVERENIGING LIER. ZWEMVERENIGING LIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMVERENIGING LIER op de google maps. Adres en contacten ZWEMVERENIGING LIER
Location of ZWEMVERENIGING LIER on the google maps. Address and contacts of ZWEMVERENIGING LIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMVERENIGING LIER ZWEMVERENIGING LIER: MAISON JEUNES A. BONJEAN | Publi Renta | PHILIPPE VRYENS | STEFANIE & LISA | VOBIS

Other related companies as ZWEMVERENIGING LIER: MAISON JEUNES A. BONJEAN | Publi Renta | PHILIPPE VRYENS | STEFANIE & LISA | VOBIS

ZWEMVERENIGING LIER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMVERENIGING LIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05714508056. Het bedrijf ZWEMVERENIGING LIER bevindt zich op het adres: GILDESTRAAT 15; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMVERENIGING LIER is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMVERENIGING LIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMVERENIGING LIER, openstaande posities, locatie van ZWEMVERENIGING LIER op de kaart.

ZWEMVERENIGING LIER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMVERENIGING LIER, company assigned to the tax number BE05714508056. The company ZWEMVERENIGING LIER is located at the address: GILDESTRAAT 15; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMVERENIGING LIER is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMVERENIGING LIER is not available. You also can look at reviews of ZWEMVERENIGING LIER, open positions, location of ZWEMVERENIGING LIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMVERENIGING LIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMVERENIGING LIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMVERENIGING LIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMVERENIGING LIER, employees, financial statistics.