PHILIPPE VRYENS

Contactgegevens PHILIPPE VRYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE VRYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE VRYENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELIZABETLAAN 56; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50621510 (+32-50621510) 50621510 (+32-50621510)

Fax (fax): +32 (9) 536-45-85 +32 (9) 536-45-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE VRYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE VRYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE VRYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE VRYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE VRYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE VRYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE VRYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE VRYENS
Products information PHILIPPE VRYENS

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in PHILIPPE VRYENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE VRYENS
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE VRYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE VRYENS
Addition kinds of activities for PHILIPPE VRYENS

321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
07820101. Tuinonderhoudsdiensten | Garden maintenance services
29510202. Kooldraad-plaveiselmaterialen (niet van raffinaderijen) | Coal tar paving materials (not from refineries)
34420501. Baseboards, metaal | Baseboards, metal
38250105. Digitale testapparatuur, elektronische en elektrische circuits | Digital test equipment, electronic and electrical circuits
50840702. Indicatie instrumenten en accessoires | Indicating instruments and accessories

Werken bij PHILIPPE VRYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE VRYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE VRYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE VRYENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/Losser (TISSELT)

  Regio: TISSELT

  Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

 • Monteur centrale verwarming en sanitair (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar 2 monteurs! Heb je al de nodige ervaring opgedaan in sanitair en centrale verwarming? Ben je een gepassioneerde, harde werker? Dan ben jij degene die we zoeken!

 • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

 • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

 • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

 • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

 • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

 • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE VRYENS in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE VRYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE VRYENS. Laat een reactie achter voor PHILIPPE VRYENS. PHILIPPE VRYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE VRYENS. Leave a respond for PHILIPPE VRYENS. PHILIPPE VRYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE VRYENS op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE VRYENS
Location of PHILIPPE VRYENS on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE VRYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE VRYENS PHILIPPE VRYENS: BOURGUIGNONNE | Mortier Anne | AUX CENT KILOS | Vandenreyt Bert | AIKIDO MET KI

Other related companies as PHILIPPE VRYENS: BOURGUIGNONNE | Mortier Anne | AUX CENT KILOS | Vandenreyt Bert | AIKIDO MET KI

PHILIPPE VRYENS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE VRYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf PHILIPPE VRYENS bevindt zich op het adres: ELIZABETLAAN 56; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PHILIPPE VRYENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE VRYENS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE VRYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE VRYENS, openstaande posities, locatie van PHILIPPE VRYENS op de kaart.

PHILIPPE VRYENS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE VRYENS, company assigned to the tax number BE06712615966. The company PHILIPPE VRYENS is located at the address: ELIZABETLAAN 56; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PHILIPPE VRYENS were not found.
The main activity of PHILIPPE VRYENS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE VRYENS is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE VRYENS, open positions, location of PHILIPPE VRYENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE VRYENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE VRYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE VRYENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE VRYENS, employees, financial statistics.