ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW
Private companiesEducational Services • ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW

Contactgegevens ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULHAGE 18; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93863386 (+32-93863386) 93863386 (+32-93863386)

Fax (fax): +32 (57) 514-94-40 +32 (57) 514-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW
Products information ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05948242187
Ondernemingsnummer: 1730316162
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW

366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
24490300. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies
73899954. Waterverzachterservice | Water softener service

Werken bij ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

 • Heftruck chauffeur (met attest en medische keuring) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Hiervoor zal je met een gasheftruck rijden en verplaats je bigbags, pallets,...

 • Dakwerker (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

 • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

 • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

 • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

 • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

 • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

 • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: BOLCKMANS

  Type: Vaste Job

  Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

 • Poetshulp (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

  Type: Vaste Job

  Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW. ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW. Leave a respond for ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW. ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW
Location of ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW: MERESTO | COLRUYT | Den Egelantier | VERBANCK I | Bergobride

Other related companies as ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW: MERESTO | COLRUYT | Den Egelantier | VERBANCK I | Bergobride

ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948242187. Het bedrijf ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW bevindt zich op het adres: HULHAGE 18; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW op de kaart.

ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, company assigned to the tax number BE05948242187. The company ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW is located at the address: HULHAGE 18; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, open positions, location of ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB PALAESTRA DEINZE VZW, employees, financial statistics.