Den Egelantier

Contactgegevens Den Egelantier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Den Egelantier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Den Egelantier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pierets-De Colvenaerplein 11A; 9060; Zelzate, België

Telefoon (phone): 09 345 05 26 (+32-09 345 05 26) 09 345 05 26 (+32-09 345 05 26)

Fax (fax): 09 345 05 26 (+32-09 345 05 26) 09 345 05 26 (+32-09 345 05 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Den Egelantier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Den Egelantier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Den Egelantier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Den Egelantier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Den Egelantier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Den Egelantier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Den Egelantier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Den Egelantier
Products information Den Egelantier

BTW identificatienummer (tax): BE01859130859
Ondernemingsnummer: 7792572021
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Den Egelantier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Den Egelantier
(Get full report from official database of BE for Den Egelantier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Den Egelantier
Addition kinds of activities for Den Egelantier

824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
28210407. Sojabonenplastic | Soybean plastics
28360400. Cultuur media | Culture media
28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
80110102. endocrinoloog | Endocrinologist

Werken bij Den Egelantier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Den Egelantier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Den Egelantier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Den Egelantier. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Den Egelantier in sociale netwerken
Look for responds of Den Egelantier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Den Egelantier. Laat een reactie achter voor Den Egelantier. Den Egelantier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Den Egelantier. Leave a respond for Den Egelantier. Den Egelantier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Den Egelantier op de google maps. Adres en contacten Den Egelantier
Location of Den Egelantier on the google maps. Address and contacts of Den Egelantier

Andere gerelateerde bedrijven als come Den Egelantier Den Egelantier: HENDRIKX | Caron J | FREDERICO GILIBERTI | G. LANDMETERS | Vervust Hilde

Other related companies as Den Egelantier: HENDRIKX | Caron J | FREDERICO GILIBERTI | G. LANDMETERS | Vervust Hilde

Den Egelantier is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Den Egelantier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01859130859. Het bedrijf Den Egelantier bevindt zich op het adres: Pierets-De Colvenaerplein 11A; 9060; Zelzate. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 424,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Producten gemaakt in Den Egelantier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Den Egelantier is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Den Egelantier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Den Egelantier, openstaande posities, locatie van Den Egelantier op de kaart.

Den Egelantier is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Den Egelantier, company assigned to the tax number BE01859130859. The company Den Egelantier is located at the address: Pierets-De Colvenaerplein 11A; 9060; Zelzate. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 424,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. Products created in Den Egelantier were not found.
The main activity of Den Egelantier is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Den Egelantier is not available. You also can look at reviews of Den Egelantier, open positions, location of Den Egelantier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Den Egelantier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Den Egelantier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Den Egelantier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Den Egelantier, employees, financial statistics.