ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN
Private companiesPaper and Allied Products • ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN

Contactgegevens ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAVENLAAN 28; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36460810 (+32-36460810) 36460810 (+32-36460810)

Fax (fax): +32 (19) 308-21-72 +32 (19) 308-21-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN
Products information ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN

BTW identificatienummer (tax): BE09074951171
Ondernemingsnummer: 5340423583
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN

075103. Schapendiensten | Sheep services
109901. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
50720402. Staples | Staples

Werken bij ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

 • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

  Regio: ASTENE

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

 • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

 • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

 • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

 • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

 • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

 • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ISLANDIA

  Type: Studentenjob

  Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

 • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

 • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SEBECO

  Type: Vaste Job

  SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

 • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TVH CONSULT

  Type: Vaste Job

  Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

 • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LE TRAPPISTE

  Type: Flexijob

  Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN. ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN. Leave a respond for ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN. ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN
Location of ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN: DEXIA | Antonique Creation | K L M MOTORS SA | Ferire Pierre | Amizoo BVBA

Other related companies as ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN: DEXIA | Antonique Creation | K L M MOTORS SA | Ferire Pierre | Amizoo BVBA

ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09074951171. Het bedrijf ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN bevindt zich op het adres: GRAVENLAAN 28; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN op de kaart.

ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, company assigned to the tax number BE09074951171. The company ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN is located at the address: GRAVENLAAN 28; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, open positions, location of ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB ILOKA KAPELLEN, employees, financial statistics.