Antonique Creation

Contactgegevens Antonique Creation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antonique Creation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antonique Creation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 98; 8890; Moorslede (Dadizele), België

Telefoon (phone): 056 50 22 81 (+32-056 50 22 81) 056 50 22 81 (+32-056 50 22 81)

Fax (fax): +32 (61) 660-91-82 +32 (61) 660-91-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antonique Creation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antonique Creation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antonique Creation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antonique Creation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antonique Creation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antonique Creation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antonique Creation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antonique Creation
Products information Antonique Creation

BTW identificatienummer (tax): BE07740936279
Ondernemingsnummer: 4268981933
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Clothing - Leather & buckskin; Garages

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antonique Creation
(Get full report from official database of BE for Antonique Creation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antonique Creation
Addition kinds of activities for Antonique Creation

206499. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
32629902. China kookgerei | China cookware
36410209. Pilotlichten, radio | Pilot lights, radio
51490600. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
79990100. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
82990401. Autoroute instructie | Automobile driving instruction

Werken bij Antonique Creation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antonique Creation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antonique Creation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antonique Creation. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van Antonique Creation in sociale netwerken
Look for responds of Antonique Creation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antonique Creation. Laat een reactie achter voor Antonique Creation. Antonique Creation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antonique Creation. Leave a respond for Antonique Creation. Antonique Creation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antonique Creation op de google maps. Adres en contacten Antonique Creation
Location of Antonique Creation on the google maps. Address and contacts of Antonique Creation

Andere gerelateerde bedrijven als come Antonique Creation Antonique Creation: FLSTUDIOTECH SA | FA. 'T SPONSKE | Tudts Marco | NANCY | AU BON COIN

Other related companies as Antonique Creation: FLSTUDIOTECH SA | FA. 'T SPONSKE | Tudts Marco | NANCY | AU BON COIN

Antonique Creation is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antonique Creation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07740936279. Het bedrijf Antonique Creation bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 98; 8890; Moorslede (Dadizele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boutiques. Lijst met producten zijn Clothing - Leather & buckskin; Garages.
De hoofdactiviteit van Antonique Creation is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antonique Creation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antonique Creation, openstaande posities, locatie van Antonique Creation op de kaart.

Antonique Creation is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antonique Creation, company assigned to the tax number BE07740936279. The company Antonique Creation is located at the address: Meensesteenweg 98; 8890; Moorslede (Dadizele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boutiques. List of products are Clothing - Leather & buckskin; Garages.
The main activity of Antonique Creation is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Antonique Creation is not available. You also can look at reviews of Antonique Creation, open positions, location of Antonique Creation on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antonique Creation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antonique Creation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antonique Creation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antonique Creation, employees, financial statistics.