ZWAANTJES RC

Contactgegevens ZWAANTJES RC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWAANTJES RC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWAANTJES RC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEZELLAAN 29; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59265826 (+32-59265826) 59265826 (+32-59265826)

Fax (fax): +32 (84) 159-97-30 +32 (84) 159-97-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWAANTJES RC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWAANTJES RC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWAANTJES RC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWAANTJES RC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWAANTJES RC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWAANTJES RC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWAANTJES RC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWAANTJES RC
Products information ZWAANTJES RC

BTW identificatienummer (tax): BE08869232177
Ondernemingsnummer: 1508117675
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Clubs: Patinage 脿 Roulettes.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWAANTJES RC
(Get full report from official database of BE for ZWAANTJES RC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWAANTJES RC
Addition kinds of activities for ZWAANTJES RC

344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
581207. Visgerechten | Seafood restaurants
26210405. Offset papier | Offset paper
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
50230107. Tupperware | Tupperware
50780102. Ijskasten | Ice cream cabinets
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational

Werken bij ZWAANTJES RC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWAANTJES RC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWAANTJES RC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWAANTJES RC. Looking for open vacancies in other companies

 • Wiellader (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

 • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

 • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

 • Huishoudhulp (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

  Type: Studentenjob

  Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

 • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

 • Operator Controlekamer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: G-BLOC

  Type: Vaste Job

  Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

 • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

  Type: Vaste Job

  dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

 • Ingenieur-architect (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Multi NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multi.Engineering is op zoek naar een freelancer die mee met ons de schouders onder een uitdagend project. Functie : Je begeleidt, op technisch vlak, het bouwproject van een nieuwbouw. Je evalueert en controleert de kwaliteit en de technische & architecturale perfomantie van de offertes Je verzekert de coördinatie tussen het project van de 'renovatie' en het project 'nieuwbouw op werfniveau Je verzekert de opvolging van de stedenbouwkundinge vergunning en de opmaak van de lastenboeken voor de bouw

 • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

Zoek naar antwoorden van ZWAANTJES RC in sociale netwerken
Look for responds of ZWAANTJES RC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWAANTJES RC. Laat een reactie achter voor ZWAANTJES RC. ZWAANTJES RC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWAANTJES RC. Leave a respond for ZWAANTJES RC. ZWAANTJES RC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWAANTJES RC op de google maps. Adres en contacten ZWAANTJES RC
Location of ZWAANTJES RC on the google maps. Address and contacts of ZWAANTJES RC

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWAANTJES RC ZWAANTJES RC: FLHOUTHANDEL BROUWERS EN KINDEREN NV | Harmonie | Matthys Sophie | FA. DELEXIM | VELLEMAN

Other related companies as ZWAANTJES RC: FLHOUTHANDEL BROUWERS EN KINDEREN NV | Harmonie | Matthys Sophie | FA. DELEXIM | VELLEMAN

ZWAANTJES RC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWAANTJES RC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869232177. Het bedrijf ZWAANTJES RC bevindt zich op het adres: WEZELLAAN 29; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Patinage 脿 Roulettes..
De hoofdactiviteit van ZWAANTJES RC is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWAANTJES RC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWAANTJES RC, openstaande posities, locatie van ZWAANTJES RC op de kaart.

ZWAANTJES RC is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWAANTJES RC, company assigned to the tax number BE08869232177. The company ZWAANTJES RC is located at the address: WEZELLAAN 29; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Patinage 脿 Roulettes..
The main activity of ZWAANTJES RC is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWAANTJES RC is not available. You also can look at reviews of ZWAANTJES RC, open positions, location of ZWAANTJES RC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWAANTJES RC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWAANTJES RC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWAANTJES RC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWAANTJES RC, employees, financial statistics.