VELLEMAN

Contactgegevens VELLEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VELLEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VELLEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RICHARD VANDEVELDESTRAAT 65; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22159059 (+32-22159059) 22159059 (+32-22159059)

Fax (fax): +32 (56) 653-40-48 +32 (56) 653-40-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VELLEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VELLEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VELLEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VELLEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VELLEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VELLEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VELLEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VELLEMAN
Products information VELLEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE02519958496
Ondernemingsnummer: 4926788330
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VELLEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VELLEMAN
(Get full report from official database of BE for VELLEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VELLEMAN
Addition kinds of activities for VELLEMAN

325301. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
491100. Elektrische diensten | Electric services
519903. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
23390200. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
27820500. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
33669905. Gietstukken (behalve sterven), nec, koper en koper-basislegering | Castings (except die), nec, copper and copper-base alloy
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
59630400. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij VELLEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VELLEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VELLEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VELLEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van VELLEMAN in sociale netwerken
Look for responds of VELLEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VELLEMAN. Laat een reactie achter voor VELLEMAN. VELLEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VELLEMAN. Leave a respond for VELLEMAN. VELLEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VELLEMAN op de google maps. Adres en contacten VELLEMAN
Location of VELLEMAN on the google maps. Address and contacts of VELLEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VELLEMAN VELLEMAN: CULTUREEL CENTRUM 'T ZAND | COIFFURE CHRISTIANE | AB Koopmans | EDOUARD DENISTY | GARAGE GUIDO

Other related companies as VELLEMAN: CULTUREEL CENTRUM 'T ZAND | COIFFURE CHRISTIANE | AB Koopmans | EDOUARD DENISTY | GARAGE GUIDO

VELLEMAN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VELLEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02519958496. Het bedrijf VELLEMAN bevindt zich op het adres: RICHARD VANDEVELDESTRAAT 65; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in VELLEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VELLEMAN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VELLEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VELLEMAN, openstaande posities, locatie van VELLEMAN op de kaart.

VELLEMAN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VELLEMAN, company assigned to the tax number BE02519958496. The company VELLEMAN is located at the address: RICHARD VANDEVELDESTRAAT 65; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoenen. Products created in VELLEMAN were not found.
The main activity of VELLEMAN is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VELLEMAN is not available. You also can look at reviews of VELLEMAN, open positions, location of VELLEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VELLEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VELLEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VELLEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VELLEMAN, employees, financial statistics.