ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL

Contactgegevens ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE WULK 9; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50513657 (+32-50513657) 50513657 (+32-50513657)

Fax (fax): +32 (81) 122-64-34 +32 (81) 122-64-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL
Products information ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE09183441162
Ondernemingsnummer: 9055725097
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL
(Get full report from official database of BE for ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL
Addition kinds of activities for ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL

225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
22111214. Sateen, katoen | Sateens, cotton
23960303. Hat bevindingen, mannen | Hat findings, men's
34440303. Goten, plaatwerk | Gutters, sheet metal
35799906. Duplicatiemachines | Duplicating machines
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric
59990501. munten | Coins
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)

Werken bij ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

 • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

 • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

 • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

 • Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

 • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

 • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

 • Service Desk Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Anankei

  Type: Vaste Job

  - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

 • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

 • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

Zoek naar antwoorden van ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL. Laat een reactie achter voor ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL. ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL. Leave a respond for ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL. ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL op de google maps. Adres en contacten ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL
Location of ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL on the google maps. Address and contacts of ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL: Bastiaens K | CALELEC | THE BELGIAN NV | MOBILUX | INTERDESSERT

Other related companies as ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL: Bastiaens K | CALELEC | THE BELGIAN NV | MOBILUX | INTERDESSERT

ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183441162. Het bedrijf ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL bevindt zich op het adres: DE WULK 9; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, openstaande posities, locatie van ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL op de kaart.

ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, company assigned to the tax number BE09183441162. The company ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL is located at the address: DE WULK 9; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL is not available. You also can look at reviews of ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, open positions, location of ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZEEBRUGSE JUDOSCHOOL, employees, financial statistics.