Bastiaens K

Contactgegevens Bastiaens K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bastiaens K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bastiaens K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkplein 26A; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 01 51 (+32-011 54 01 51) 011 54 01 51 (+32-011 54 01 51)

Fax (fax): 011 54 48 46 (+32-011 54 48 46) 011 54 48 46 (+32-011 54 48 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bastiaens K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bastiaens K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bastiaens K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bastiaens K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bastiaens K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bastiaens K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bastiaens K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bastiaens K
Products information Bastiaens K

BTW identificatienummer (tax): BE05928741455
Ondernemingsnummer: 5596679687
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bastiaens K
(Get full report from official database of BE for Bastiaens K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bastiaens K
Addition kinds of activities for Bastiaens K

769905. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
30691200. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
38250203. audiometers | Audiometers
64110304. Vastgoed verzekeringsagenten | Real estate insurance agents

Werken bij Bastiaens K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bastiaens K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bastiaens K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bastiaens K. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

Zoek naar antwoorden van Bastiaens K in sociale netwerken
Look for responds of Bastiaens K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bastiaens K. Laat een reactie achter voor Bastiaens K. Bastiaens K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bastiaens K. Leave a respond for Bastiaens K. Bastiaens K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bastiaens K op de google maps. Adres en contacten Bastiaens K
Location of Bastiaens K on the google maps. Address and contacts of Bastiaens K

Andere gerelateerde bedrijven als come Bastiaens K Bastiaens K: FLLES FILS VANDERGOTEN SA | DIRK VAN DAELE | Matériaux Bellez SA | DRUKKERIJ COGIMEX | INSTITUT DE LA PROVIDENCE

Other related companies as Bastiaens K: FLLES FILS VANDERGOTEN SA | DIRK VAN DAELE | Matériaux Bellez SA | DRUKKERIJ COGIMEX | INSTITUT DE LA PROVIDENCE

Bastiaens K is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bastiaens K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05928741455. Het bedrijf Bastiaens K bevindt zich op het adres: Kerkplein 26A; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Bastiaens K is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bastiaens K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bastiaens K, openstaande posities, locatie van Bastiaens K op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bastiaens K is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bastiaens K, company assigned to the tax number BE05928741455. The company Bastiaens K is located at the address: Kerkplein 26A; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Bastiaens K is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bastiaens K is not available. You also can look at reviews of Bastiaens K, open positions, location of Bastiaens K on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bastiaens K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bastiaens K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bastiaens K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bastiaens K, employees, financial statistics.