ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO

Contactgegevens ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HAUTE FITOMBRE 45; 5101; NAMEN, België

Telefoon (phone): 81588012 (+32-81588012) 81588012 (+32-81588012)

Fax (fax): +32 (13) 650-45-24 +32 (13) 650-45-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO
Products information ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO

BTW identificatienummer (tax): BE04888336181
Ondernemingsnummer: 3734497070
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Clubs: Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO
(Get full report from official database of BE for ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO
Addition kinds of activities for ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO

6062. Staat krediet unies | State credit unions
174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
371403. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
22410408. Strapping webs | Strapping webs
27320202. Pamfletten: druk en binden, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing and binding, not published on site
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
51990404. Voelde | Felt
59630200. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales

Werken bij ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG Lasser (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

 • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

 • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

 • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

 • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

 • Technische medewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

 • Shifttechnieker (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

 • Productiemedewerker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

  Type: Studentenjob

  Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

 • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

 • Student frituur M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

 • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

Zoek naar antwoorden van ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO in sociale netwerken
Look for responds of ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO. Laat een reactie achter voor ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO. ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO. Leave a respond for ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO. ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO op de google maps. Adres en contacten ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO
Location of ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO on the google maps. Address and contacts of ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO

Andere gerelateerde bedrijven als come ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO: Vanderstichele | HUIS FIGURELLI | J.P. DE MOL | COMPU-MARK NV | Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu

Other related companies as ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO: Vanderstichele | HUIS FIGURELLI | J.P. DE MOL | COMPU-MARK NV | Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu

ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04888336181. Het bedrijf ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO bevindt zich op het adres: RUE DE HAUTE FITOMBRE 45; 5101; NAMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅..
De hoofdactiviteit van ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, openstaande posities, locatie van ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO op de kaart.

ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, company assigned to the tax number BE04888336181. The company ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO is located at the address: RUE DE HAUTE FITOMBRE 45; 5101; NAMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Karat茅..
The main activity of ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO is not available. You also can look at reviews of ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, open positions, location of ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZANSHIN-NO-MICHI-DOJO, employees, financial statistics.