Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu

Contactgegevens Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Produits 18; 7012; Mons (Fl茅nu), België

Telefoon (phone): 065 82 41 59 (+32-065 82 41 59) 065 82 41 59 (+32-065 82 41 59)

Fax (fax): +32 (19) 545-74-63 +32 (19) 545-74-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu
Products information Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu

BTW identificatienummer (tax): BE06035034179
Ondernemingsnummer: 2902557373
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu
(Get full report from official database of BE for Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu
Addition kinds of activities for Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu

391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
20150902. Frankfurters, gevogelte | Frankfurters, poultry
22999901. Breedgeweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Broadwoven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
24930301. Bagasse bord | Bagasse board
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
38430115. Handstukken en delen, tandheelkunde | Hand pieces and parts, dental

Werken bij Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu in sociale netwerken
Look for responds of Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu. Laat een reactie achter voor Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu. Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu. Leave a respond for Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu. Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu op de google maps. Adres en contacten Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu
Location of Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu on the google maps. Address and contacts of Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu

Andere gerelateerde bedrijven als come Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu: JOS LAURYSSEN BVBA | BOULANGERIE DESTI | Mode & Gestion SC | B.S.G.O. 'T KLAVERTJE | Voetgangersbeweging VZW

Other related companies as Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu: JOS LAURYSSEN BVBA | BOULANGERIE DESTI | Mode & Gestion SC | B.S.G.O. 'T KLAVERTJE | Voetgangersbeweging VZW

Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06035034179. Het bedrijf Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu bevindt zich op het adres: Rue des Produits 18; 7012; Mons (Fl茅nu). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, openstaande posities, locatie van Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu op de kaart.

Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, company assigned to the tax number BE06035034179. The company Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu is located at the address: Rue des Produits 18; 7012; Mons (Fl茅nu). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pubs. Products created in Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu were not found.
The main activity of Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu is not available. You also can look at reviews of Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, open positions, location of Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cafetaria de la Piscine de Fl茅nu, employees, financial statistics.