YUUSOOKAN GENT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • YUUSOOKAN GENT
Private companiesReal Estate • YUUSOOKAN GENT

Contactgegevens YUUSOOKAN GENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YUUSOOKAN GENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

YUUSOOKAN GENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWERSGRACHT 15; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92272606 (+32-92272606) 92272606 (+32-92272606)

Fax (fax): +32 (53) 985-18-68 +32 (53) 985-18-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YUUSOOKAN GENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YUUSOOKAN GENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YUUSOOKAN GENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YUUSOOKAN GENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YUUSOOKAN GENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YUUSOOKAN GENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YUUSOOKAN GENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YUUSOOKAN GENT
Products information YUUSOOKAN GENT

BTW identificatienummer (tax): BE04733154296
Ondernemingsnummer: 3318939208
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Clubs: Kendo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YUUSOOKAN GENT
(Get full report from official database of BE for YUUSOOKAN GENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor YUUSOOKAN GENT
Addition kinds of activities for YUUSOOKAN GENT

34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
35539916. Shapers, houtbewerkingsmachines | Shapers, woodworking machines
35650201. Zak open, vullen en sluiten machines | Bag opening, filling, and closing machines
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production

Werken bij YUUSOOKAN GENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YUUSOOKAN GENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YUUSOOKAN GENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YUUSOOKAN GENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Warmhartige monteur (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

 • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

 • Student callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

 • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Werfreserve

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

 • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

  Type: Flexijob

  Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van YUUSOOKAN GENT in sociale netwerken
Look for responds of YUUSOOKAN GENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor YUUSOOKAN GENT. Laat een reactie achter voor YUUSOOKAN GENT. YUUSOOKAN GENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YUUSOOKAN GENT. Leave a respond for YUUSOOKAN GENT. YUUSOOKAN GENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YUUSOOKAN GENT op de google maps. Adres en contacten YUUSOOKAN GENT
Location of YUUSOOKAN GENT on the google maps. Address and contacts of YUUSOOKAN GENT

Andere gerelateerde bedrijven als come YUUSOOKAN GENT YUUSOOKAN GENT: VITALO GROUP | Van Houtte G | Wallietex | LE PETIT B?N?FICE | SSL-Healthcare

Other related companies as YUUSOOKAN GENT: VITALO GROUP | Van Houtte G | Wallietex | LE PETIT B?N?FICE | SSL-Healthcare

YUUSOOKAN GENT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YUUSOOKAN GENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04733154296. Het bedrijf YUUSOOKAN GENT bevindt zich op het adres: BROUWERSGRACHT 15; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Kendo..
De hoofdactiviteit van YUUSOOKAN GENT is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YUUSOOKAN GENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YUUSOOKAN GENT, openstaande posities, locatie van YUUSOOKAN GENT op de kaart.

YUUSOOKAN GENT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is YUUSOOKAN GENT, company assigned to the tax number BE04733154296. The company YUUSOOKAN GENT is located at the address: BROUWERSGRACHT 15; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Kendo..
The main activity of YUUSOOKAN GENT is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of YUUSOOKAN GENT is not available. You also can look at reviews of YUUSOOKAN GENT, open positions, location of YUUSOOKAN GENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YUUSOOKAN GENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YUUSOOKAN GENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YUUSOOKAN GENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YUUSOOKAN GENT, employees, financial statistics.