Van Houtte G

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Houtte G
Private companiesReal Estate • Van Houtte G

Contactgegevens Van Houtte G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Houtte G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Houtte G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herlegem 26; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 31 20 85; 055 45 70 16 (+32-055 31 20 85; 055 45 70 16) 055 31 20 85; 055 45 70 16 (+32-055 31 20 85; 055 45 70 16)

Fax (fax): +32 (11) 602-60-88 +32 (11) 602-60-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Houtte G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Houtte G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Houtte G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Houtte G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Houtte G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Houtte G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Houtte G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Houtte G
Products information Van Houtte G

BTW identificatienummer (tax): BE05727966308
Ondernemingsnummer: 2685577392
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Houtte G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Houtte G
(Get full report from official database of BE for Van Houtte G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Houtte G
Addition kinds of activities for Van Houtte G

363403. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
367799. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
653101. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
20960100. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers

Werken bij Van Houtte G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Houtte G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Houtte G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Houtte G. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

Zoek naar antwoorden van Van Houtte G in sociale netwerken
Look for responds of Van Houtte G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Houtte G. Laat een reactie achter voor Van Houtte G. Van Houtte G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Houtte G. Leave a respond for Van Houtte G. Van Houtte G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Houtte G op de google maps. Adres en contacten Van Houtte G
Location of Van Houtte G on the google maps. Address and contacts of Van Houtte G

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Houtte G Van Houtte G: Vanachter I | BASISSCHOOL | SUPRA | Madesco International BVBA | J?RGEN REKKERS

Other related companies as Van Houtte G: Vanachter I | BASISSCHOOL | SUPRA | Madesco International BVBA | J?RGEN REKKERS

Van Houtte G is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Houtte G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05727966308. Het bedrijf Van Houtte G bevindt zich op het adres: Herlegem 26; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garden centres. Producten gemaakt in Van Houtte G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Houtte G is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Houtte G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Houtte G, openstaande posities, locatie van Van Houtte G op de kaart.

Van Houtte G is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Houtte G, company assigned to the tax number BE05727966308. The company Van Houtte G is located at the address: Herlegem 26; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garden centres. Products created in Van Houtte G were not found.
The main activity of Van Houtte G is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Houtte G is not available. You also can look at reviews of Van Houtte G, open positions, location of Van Houtte G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Houtte G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Houtte G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Houtte G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Houtte G, employees, financial statistics.