YACHT CLUB DE HUY

Contactgegevens YACHT CLUB DE HUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YACHT CLUB DE HUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

YACHT CLUB DE HUY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PORTE DE STATTE 7; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85231433 (+32-85231433) 85231433 (+32-85231433)

Fax (fax): +32 (67) 977-43-54 +32 (67) 977-43-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YACHT CLUB DE HUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YACHT CLUB DE HUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YACHT CLUB DE HUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YACHT CLUB DE HUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YACHT CLUB DE HUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YACHT CLUB DE HUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YACHT CLUB DE HUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YACHT CLUB DE HUY
Products information YACHT CLUB DE HUY

BTW identificatienummer (tax): BE08864837646
Ondernemingsnummer: 6689270019
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts).

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YACHT CLUB DE HUY
(Get full report from official database of BE for YACHT CLUB DE HUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor YACHT CLUB DE HUY
Addition kinds of activities for YACHT CLUB DE HUY

325902. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
07220203. Druiven, machine oogstdiensten | Grapes, machine harvesting services
17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
17990901. Boring voor bouwconstructie | Boring for building construction
32910201. Bort, verpletteren | Bort, crushing
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
42120401. Meubilair verplaatsen, lokaal: zonder opslag | Furniture moving, local: without storage
54519900. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
73840102. Foto ontwikkelen en retoucheren | Photograph developing and retouching

Werken bij YACHT CLUB DE HUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YACHT CLUB DE HUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YACHT CLUB DE HUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YACHT CLUB DE HUY. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AZ NIKOLAAS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

 • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

 • lasser (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

 • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Poetshulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Hoofd bewonerszorg (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

 • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: BMC

  Type: Vaste Job

  BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

 • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

 • Lasser (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Vaste Job

  Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

 • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van YACHT CLUB DE HUY in sociale netwerken
Look for responds of YACHT CLUB DE HUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor YACHT CLUB DE HUY. Laat een reactie achter voor YACHT CLUB DE HUY. YACHT CLUB DE HUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YACHT CLUB DE HUY. Leave a respond for YACHT CLUB DE HUY. YACHT CLUB DE HUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YACHT CLUB DE HUY op de google maps. Adres en contacten YACHT CLUB DE HUY
Location of YACHT CLUB DE HUY on the google maps. Address and contacts of YACHT CLUB DE HUY

Andere gerelateerde bedrijven als come YACHT CLUB DE HUY YACHT CLUB DE HUY: RESTAURANT L'HEURE DOUZE | GALLAECIA | COIN D'AMAURY (AU) | BASILE VANDEVENNE | Wynants BVBA

Other related companies as YACHT CLUB DE HUY: RESTAURANT L'HEURE DOUZE | GALLAECIA | COIN D'AMAURY (AU) | BASILE VANDEVENNE | Wynants BVBA

YACHT CLUB DE HUY is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YACHT CLUB DE HUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08864837646. Het bedrijf YACHT CLUB DE HUY bevindt zich op het adres: PORTE DE STATTE 7; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
De hoofdactiviteit van YACHT CLUB DE HUY is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YACHT CLUB DE HUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YACHT CLUB DE HUY, openstaande posities, locatie van YACHT CLUB DE HUY op de kaart.

YACHT CLUB DE HUY is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is YACHT CLUB DE HUY, company assigned to the tax number BE08864837646. The company YACHT CLUB DE HUY is located at the address: PORTE DE STATTE 7; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
The main activity of YACHT CLUB DE HUY is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of YACHT CLUB DE HUY is not available. You also can look at reviews of YACHT CLUB DE HUY, open positions, location of YACHT CLUB DE HUY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YACHT CLUB DE HUY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YACHT CLUB DE HUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YACHT CLUB DE HUY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YACHT CLUB DE HUY, employees, financial statistics.