RESTAURANT L'HEURE DOUZE

Contactgegevens RESTAURANT L'HEURE DOUZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT L'HEURE DOUZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT L'HEURE DOUZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLEURGATSESTEENWEG 50; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26404560 (+32-26404560) 26404560 (+32-26404560)

Fax (fax): +32 (14) 448-77-63 +32 (14) 448-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT L'HEURE DOUZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT L'HEURE DOUZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT L'HEURE DOUZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT L'HEURE DOUZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT L'HEURE DOUZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT L'HEURE DOUZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT L'HEURE DOUZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT L'HEURE DOUZE
Products information RESTAURANT L'HEURE DOUZE

BTW identificatienummer (tax): BE03302459716
Ondernemingsnummer: 8232849121
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in RESTAURANT L'HEURE DOUZE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT L'HEURE DOUZE
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT L'HEURE DOUZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT L'HEURE DOUZE
Addition kinds of activities for RESTAURANT L'HEURE DOUZE

17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
33399918. Titaniummetaal, spons en korrels | Titanium metal, sponge and granules
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
51490202. Hondenvoer | Dog food
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij RESTAURANT L'HEURE DOUZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT L'HEURE DOUZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT L'HEURE DOUZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT L'HEURE DOUZE. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT L'HEURE DOUZE in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT L'HEURE DOUZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT L'HEURE DOUZE. Laat een reactie achter voor RESTAURANT L'HEURE DOUZE. RESTAURANT L'HEURE DOUZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT L'HEURE DOUZE. Leave a respond for RESTAURANT L'HEURE DOUZE. RESTAURANT L'HEURE DOUZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT L'HEURE DOUZE op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT L'HEURE DOUZE
Location of RESTAURANT L'HEURE DOUZE on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT L'HEURE DOUZE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT L'HEURE DOUZE RESTAURANT L'HEURE DOUZE: VAN BOUWEL FRANCISCUS | AMANDINA-WC SCHAKKEBROEK | RUSTHUIS ST.FRANCISCUS | Baert BVBA | FRUITCENTRALE DESCAMPS

Other related companies as RESTAURANT L'HEURE DOUZE: VAN BOUWEL FRANCISCUS | AMANDINA-WC SCHAKKEBROEK | RUSTHUIS ST.FRANCISCUS | Baert BVBA | FRUITCENTRALE DESCAMPS

RESTAURANT L'HEURE DOUZE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT L'HEURE DOUZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03302459716. Het bedrijf RESTAURANT L'HEURE DOUZE bevindt zich op het adres: VLEURGATSESTEENWEG 50; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT L'HEURE DOUZE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT L'HEURE DOUZE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT L'HEURE DOUZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT L'HEURE DOUZE, openstaande posities, locatie van RESTAURANT L'HEURE DOUZE op de kaart.

RESTAURANT L'HEURE DOUZE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT L'HEURE DOUZE, company assigned to the tax number BE03302459716. The company RESTAURANT L'HEURE DOUZE is located at the address: VLEURGATSESTEENWEG 50; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. Products created in RESTAURANT L'HEURE DOUZE were not found.
The main activity of RESTAURANT L'HEURE DOUZE is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT L'HEURE DOUZE is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT L'HEURE DOUZE, open positions, location of RESTAURANT L'HEURE DOUZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT L'HEURE DOUZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT L'HEURE DOUZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT L'HEURE DOUZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT L'HEURE DOUZE, employees, financial statistics.