WTC HET GOUDEN WIEL

Contactgegevens WTC HET GOUDEN WIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC HET GOUDEN WIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC HET GOUDEN WIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENTRUMLAAN 154; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93863267 (+32-93863267) 93863267 (+32-93863267)

Fax (fax): +32 (60) 442-14-59 +32 (60) 442-14-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC HET GOUDEN WIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC HET GOUDEN WIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC HET GOUDEN WIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC HET GOUDEN WIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC HET GOUDEN WIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC HET GOUDEN WIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC HET GOUDEN WIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC HET GOUDEN WIEL
Products information WTC HET GOUDEN WIEL

BTW identificatienummer (tax): BE02316986083
Ondernemingsnummer: 4606262207
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC HET GOUDEN WIEL
(Get full report from official database of BE for WTC HET GOUDEN WIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC HET GOUDEN WIEL
Addition kinds of activities for WTC HET GOUDEN WIEL

239904. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
291107. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
20919900. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
56329902. Blouses | Blouses
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services

Werken bij WTC HET GOUDEN WIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC HET GOUDEN WIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC HET GOUDEN WIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC HET GOUDEN WIEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

 • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Operator Tap (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

 • Elektricien (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

 • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Commercieel assistent (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

 • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

 • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

Zoek naar antwoorden van WTC HET GOUDEN WIEL in sociale netwerken
Look for responds of WTC HET GOUDEN WIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC HET GOUDEN WIEL. Laat een reactie achter voor WTC HET GOUDEN WIEL. WTC HET GOUDEN WIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC HET GOUDEN WIEL. Leave a respond for WTC HET GOUDEN WIEL. WTC HET GOUDEN WIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC HET GOUDEN WIEL op de google maps. Adres en contacten WTC HET GOUDEN WIEL
Location of WTC HET GOUDEN WIEL on the google maps. Address and contacts of WTC HET GOUDEN WIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC HET GOUDEN WIEL WTC HET GOUDEN WIEL: BACOB | De Jaeger F | DIDI MOTOR | Misseeuw L | Versland 92

Other related companies as WTC HET GOUDEN WIEL: BACOB | De Jaeger F | DIDI MOTOR | Misseeuw L | Versland 92

WTC HET GOUDEN WIEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC HET GOUDEN WIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02316986083. Het bedrijf WTC HET GOUDEN WIEL bevindt zich op het adres: CENTRUMLAAN 154; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC HET GOUDEN WIEL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC HET GOUDEN WIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC HET GOUDEN WIEL, openstaande posities, locatie van WTC HET GOUDEN WIEL op de kaart.

WTC HET GOUDEN WIEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC HET GOUDEN WIEL, company assigned to the tax number BE02316986083. The company WTC HET GOUDEN WIEL is located at the address: CENTRUMLAAN 154; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC HET GOUDEN WIEL is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC HET GOUDEN WIEL is not available. You also can look at reviews of WTC HET GOUDEN WIEL, open positions, location of WTC HET GOUDEN WIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC HET GOUDEN WIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC HET GOUDEN WIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC HET GOUDEN WIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC HET GOUDEN WIEL, employees, financial statistics.