Versland 92

Contactgegevens Versland 92: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Versland 92: address, phone, fax, email, website, opening hours

Versland 92

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Corbiestraat 22; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 31 88 43 (+32-014 31 88 43) 014 31 88 43 (+32-014 31 88 43)

Fax (fax): +32 (16) 848-54-68 +32 (16) 848-54-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Versland 92: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Versland 92"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Versland 92"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Versland 92, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Versland 92. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Versland 92, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Versland 92. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Versland 92
Products information Versland 92

BTW identificatienummer (tax): BE05893310546
Ondernemingsnummer: 3494720458
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Versland 92 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Versland 92
(Get full report from official database of BE for Versland 92)

Aanvulling soorten activiteiten voor Versland 92
Addition kinds of activities for Versland 92

599901. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
23950101. Gewatteerde stoffen of doek | Quilted fabrics or cloth
32620000. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
50230107. Tupperware | Tupperware
50850303. Ventielen en toebehoren | Valves and fittings

Werken bij Versland 92: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Versland 92: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Versland 92. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Versland 92. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Versland 92 in sociale netwerken
Look for responds of Versland 92 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Versland 92. Laat een reactie achter voor Versland 92. Versland 92 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Versland 92. Leave a respond for Versland 92. Versland 92 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Versland 92 op de google maps. Adres en contacten Versland 92
Location of Versland 92 on the google maps. Address and contacts of Versland 92

Andere gerelateerde bedrijven als come Versland 92 Versland 92: Deckers F | MUYLAERT ELIE | SUSETTE | N. PONSART | Raul Ernesto Villanueva Pasquale

Other related companies as Versland 92: Deckers F | MUYLAERT ELIE | SUSETTE | N. PONSART | Raul Ernesto Villanueva Pasquale

Versland 92 is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Versland 92, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05893310546. Het bedrijf Versland 92 bevindt zich op het adres: Corbiestraat 22; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in Versland 92 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Versland 92 is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Versland 92 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Versland 92, openstaande posities, locatie van Versland 92 op de kaart.

Versland 92 is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Versland 92, company assigned to the tax number BE05893310546. The company Versland 92 is located at the address: Corbiestraat 22; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in Versland 92 were not found.
The main activity of Versland 92 is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Versland 92 is not available. You also can look at reviews of Versland 92, open positions, location of Versland 92 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Versland 92, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Versland 92, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Versland 92, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Versland 92, employees, financial statistics.