WSV JONG EN OUD STOKROOIE

Contactgegevens WSV JONG EN OUD STOKROOIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSV JONG EN OUD STOKROOIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSV JONG EN OUD STOKROOIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOEMENSTRAAT 19B2; 3830; WELLEN, België

Telefoon (phone): 12746602 (+32-12746602) 12746602 (+32-12746602)

Fax (fax): +32 (4) 381-98-60 +32 (4) 381-98-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSV JONG EN OUD STOKROOIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSV JONG EN OUD STOKROOIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSV JONG EN OUD STOKROOIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSV JONG EN OUD STOKROOIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSV JONG EN OUD STOKROOIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSV JONG EN OUD STOKROOIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSV JONG EN OUD STOKROOIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSV JONG EN OUD STOKROOIE
Products information WSV JONG EN OUD STOKROOIE

BTW identificatienummer (tax): BE09580596923
Ondernemingsnummer: 2059082031
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSV JONG EN OUD STOKROOIE
(Get full report from official database of BE for WSV JONG EN OUD STOKROOIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSV JONG EN OUD STOKROOIE
Addition kinds of activities for WSV JONG EN OUD STOKROOIE

227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
267303. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
25990300. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
76991804. Deur en raam reparatie | Door and window repair
87420501. Bedrijfsdoelstellingen en beleidskonsultant | Corporate objectives and policies consultant

Werken bij WSV JONG EN OUD STOKROOIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSV JONG EN OUD STOKROOIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSV JONG EN OUD STOKROOIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSV JONG EN OUD STOKROOIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

 • C/CE chauffeur (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

 • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Whoohoo® Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

 • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIEN SOIGNE

  Type: Studentenjob

  Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

 • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van WSV JONG EN OUD STOKROOIE in sociale netwerken
Look for responds of WSV JONG EN OUD STOKROOIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSV JONG EN OUD STOKROOIE. Laat een reactie achter voor WSV JONG EN OUD STOKROOIE. WSV JONG EN OUD STOKROOIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSV JONG EN OUD STOKROOIE. Leave a respond for WSV JONG EN OUD STOKROOIE. WSV JONG EN OUD STOKROOIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSV JONG EN OUD STOKROOIE op de google maps. Adres en contacten WSV JONG EN OUD STOKROOIE
Location of WSV JONG EN OUD STOKROOIE on the google maps. Address and contacts of WSV JONG EN OUD STOKROOIE

Andere gerelateerde bedrijven als come WSV JONG EN OUD STOKROOIE WSV JONG EN OUD STOKROOIE: Brands S | RESTO L?ON | SIMPLE D'ANVERS HOMME | NAEYE PHILIPPE | ATH?N?E ROYAL ADOLPHE SAX

Other related companies as WSV JONG EN OUD STOKROOIE: Brands S | RESTO L?ON | SIMPLE D'ANVERS HOMME | NAEYE PHILIPPE | ATH?N?E ROYAL ADOLPHE SAX

WSV JONG EN OUD STOKROOIE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSV JONG EN OUD STOKROOIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580596923. Het bedrijf WSV JONG EN OUD STOKROOIE bevindt zich op het adres: BLOEMENSTRAAT 19B2; 3830; WELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 386,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van WSV JONG EN OUD STOKROOIE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSV JONG EN OUD STOKROOIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSV JONG EN OUD STOKROOIE, openstaande posities, locatie van WSV JONG EN OUD STOKROOIE op de kaart.

WSV JONG EN OUD STOKROOIE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSV JONG EN OUD STOKROOIE, company assigned to the tax number BE09580596923. The company WSV JONG EN OUD STOKROOIE is located at the address: BLOEMENSTRAAT 19B2; 3830; WELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 386,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of WSV JONG EN OUD STOKROOIE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WSV JONG EN OUD STOKROOIE is not available. You also can look at reviews of WSV JONG EN OUD STOKROOIE, open positions, location of WSV JONG EN OUD STOKROOIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSV JONG EN OUD STOKROOIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSV JONG EN OUD STOKROOIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSV JONG EN OUD STOKROOIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSV JONG EN OUD STOKROOIE, employees, financial statistics.