SIMPLE D'ANVERS HOMME

Contactgegevens SIMPLE D'ANVERS HOMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMPLE D'ANVERS HOMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMPLE D'ANVERS HOMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOMBARDENVEST 17; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32265443 32265443

Fax (fax): +32 (50) 935-60-65 +32 (50) 935-60-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMPLE D'ANVERS HOMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMPLE D'ANVERS HOMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMPLE D'ANVERS HOMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMPLE D'ANVERS HOMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMPLE D'ANVERS HOMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMPLE D'ANVERS HOMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMPLE D'ANVERS HOMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMPLE D'ANVERS HOMME
Products information SIMPLE D'ANVERS HOMME

BTW identificatienummer (tax): BE09227386474
Ondernemingsnummer: 2244201660
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SIMPLE D'ANVERS HOMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ontwerpers and designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMPLE D'ANVERS HOMME
(Get full report from official database of BE for SIMPLE D'ANVERS HOMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMPLE D'ANVERS HOMME
Addition kinds of activities for SIMPLE D'ANVERS HOMME

23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
34529903. Machine toetsen | Machine keys
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
76239904. Ijsmakerij reparatie service | Ice making machinery repair service

Werken bij SIMPLE D'ANVERS HOMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMPLE D'ANVERS HOMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMPLE D'ANVERS HOMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMPLE D'ANVERS HOMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van SIMPLE D'ANVERS HOMME in sociale netwerken
Look for responds of SIMPLE D'ANVERS HOMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMPLE D'ANVERS HOMME. Laat een reactie achter voor SIMPLE D'ANVERS HOMME. SIMPLE D'ANVERS HOMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMPLE D'ANVERS HOMME. Leave a respond for SIMPLE D'ANVERS HOMME. SIMPLE D'ANVERS HOMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMPLE D'ANVERS HOMME op de google maps. Adres en contacten SIMPLE D'ANVERS HOMME
Location of SIMPLE D'ANVERS HOMME on the google maps. Address and contacts of SIMPLE D'ANVERS HOMME

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMPLE D'ANVERS HOMME SIMPLE D'ANVERS HOMME: MITSUBISHI | RECOVERY | VERPALEN | Gimpex | SNEPHOEK

Other related companies as SIMPLE D'ANVERS HOMME: MITSUBISHI | RECOVERY | VERPALEN | Gimpex | SNEPHOEK

SIMPLE D'ANVERS HOMME is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMPLE D'ANVERS HOMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09227386474. Het bedrijf SIMPLE D'ANVERS HOMME bevindt zich op het adres: LOMBARDENVEST 17; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 690,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ontwerpers and designers. Producten gemaakt in SIMPLE D'ANVERS HOMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIMPLE D'ANVERS HOMME is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMPLE D'ANVERS HOMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMPLE D'ANVERS HOMME, openstaande posities, locatie van SIMPLE D'ANVERS HOMME op de kaart.

SIMPLE D'ANVERS HOMME is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIMPLE D'ANVERS HOMME, company assigned to the tax number BE09227386474. The company SIMPLE D'ANVERS HOMME is located at the address: LOMBARDENVEST 17; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 690,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ontwerpers and designers. Products created in SIMPLE D'ANVERS HOMME were not found.
The main activity of SIMPLE D'ANVERS HOMME is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMPLE D'ANVERS HOMME is not available. You also can look at reviews of SIMPLE D'ANVERS HOMME, open positions, location of SIMPLE D'ANVERS HOMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMPLE D'ANVERS HOMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMPLE D'ANVERS HOMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMPLE D'ANVERS HOMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMPLE D'ANVERS HOMME, employees, financial statistics.