SNEPHOEK

Contactgegevens SNEPHOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNEPHOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNEPHOEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURKEYENHOEKLOS 2; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93845612 (+32-93845612) 93845612 (+32-93845612)

Fax (fax): +32 (82) 126-69-99 +32 (82) 126-69-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNEPHOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNEPHOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNEPHOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNEPHOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNEPHOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNEPHOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNEPHOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNEPHOEK
Products information SNEPHOEK

BTW identificatienummer (tax): BE03084381103
Ondernemingsnummer: 6597534179
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Hengling.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNEPHOEK
(Get full report from official database of BE for SNEPHOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNEPHOEK
Addition kinds of activities for SNEPHOEK

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
08319902. Rubberplantages | Rubber plantations
20330311. Maraschino-kersen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Maraschino cherries: packaged in cans, jars, etc.
24410100. Dozen, hout | Boxes, wood
26530106. Partities, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, corrugated: made from purchased materials
29529903. Schede, asfalt verzadigd | Sheathing, asphalt saturated
31619909. valises | Valises
31729903. Kosmetische tassen | Cosmetic bags

Werken bij SNEPHOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNEPHOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNEPHOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNEPHOEK. Looking for open vacancies in other companies

 • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

 • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

 • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

 • Operator machines (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

 • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: RUNTIME

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met lore.voe[email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

Zoek naar antwoorden van SNEPHOEK in sociale netwerken
Look for responds of SNEPHOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNEPHOEK. Laat een reactie achter voor SNEPHOEK. SNEPHOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNEPHOEK. Leave a respond for SNEPHOEK. SNEPHOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNEPHOEK op de google maps. Adres en contacten SNEPHOEK
Location of SNEPHOEK on the google maps. Address and contacts of SNEPHOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come SNEPHOEK SNEPHOEK: FLINTERTRANS SA | TIMMERMANS 1845 | PEINTURE FRA?CHE | DECONINCK GEERTRUI | Focquet SA

Other related companies as SNEPHOEK: FLINTERTRANS SA | TIMMERMANS 1845 | PEINTURE FRA?CHE | DECONINCK GEERTRUI | Focquet SA

SNEPHOEK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNEPHOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03084381103. Het bedrijf SNEPHOEK bevindt zich op het adres: TURKEYENHOEKLOS 2; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Hengling..
De hoofdactiviteit van SNEPHOEK is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNEPHOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNEPHOEK, openstaande posities, locatie van SNEPHOEK op de kaart.

SNEPHOEK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNEPHOEK, company assigned to the tax number BE03084381103. The company SNEPHOEK is located at the address: TURKEYENHOEKLOS 2; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Hengling..
The main activity of SNEPHOEK is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SNEPHOEK is not available. You also can look at reviews of SNEPHOEK, open positions, location of SNEPHOEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNEPHOEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNEPHOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNEPHOEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNEPHOEK, employees, financial statistics.