WSV DE LUSTIGE WANDELAARS

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • WSV DE LUSTIGE WANDELAARS
Private companiesJustice, Public Order and Safety • WSV DE LUSTIGE WANDELAARS

Contactgegevens WSV DE LUSTIGE WANDELAARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSV DE LUSTIGE WANDELAARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSV DE LUSTIGE WANDELAARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURCHTLAAN 2; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52374578 (+32-52374578) 52374578 (+32-52374578)

Fax (fax): +32 (11) 701-20-35 +32 (11) 701-20-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSV DE LUSTIGE WANDELAARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSV DE LUSTIGE WANDELAARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSV DE LUSTIGE WANDELAARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSV DE LUSTIGE WANDELAARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSV DE LUSTIGE WANDELAARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSV DE LUSTIGE WANDELAARS
Products information WSV DE LUSTIGE WANDELAARS

BTW identificatienummer (tax): BE03419464111
Ondernemingsnummer: 3034667968
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSV DE LUSTIGE WANDELAARS
(Get full report from official database of BE for WSV DE LUSTIGE WANDELAARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSV DE LUSTIGE WANDELAARS
Addition kinds of activities for WSV DE LUSTIGE WANDELAARS

20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
23230101. Boogbanden, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Bow ties, men's and boys': made from purchased materials
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
28340102. Hormoonpreparaten | Hormone preparations
35920102. Kleppen, motor | Valves, engine
39490210. Scoops, krab en vis | Scoops, crab and fish
65529902. Grondverdelers en ontwikkelaars, residentieel | Land subdividers and developers, residential
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers

Werken bij WSV DE LUSTIGE WANDELAARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSV DE LUSTIGE WANDELAARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSV DE LUSTIGE WANDELAARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSV DE LUSTIGE WANDELAARS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van WSV DE LUSTIGE WANDELAARS in sociale netwerken
Look for responds of WSV DE LUSTIGE WANDELAARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSV DE LUSTIGE WANDELAARS. Laat een reactie achter voor WSV DE LUSTIGE WANDELAARS. WSV DE LUSTIGE WANDELAARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSV DE LUSTIGE WANDELAARS. Leave a respond for WSV DE LUSTIGE WANDELAARS. WSV DE LUSTIGE WANDELAARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSV DE LUSTIGE WANDELAARS op de google maps. Adres en contacten WSV DE LUSTIGE WANDELAARS
Location of WSV DE LUSTIGE WANDELAARS on the google maps. Address and contacts of WSV DE LUSTIGE WANDELAARS

Andere gerelateerde bedrijven als come WSV DE LUSTIGE WANDELAARS WSV DE LUSTIGE WANDELAARS: FLLA RENOMMEE SPRL | MURAILLE DE PLANTES | THOMAS WILLI?ME EB?NISTERIE | PH. HYNDRIKX | TONY GOETZ & ZONEN NV

Other related companies as WSV DE LUSTIGE WANDELAARS: FLLA RENOMMEE SPRL | MURAILLE DE PLANTES | THOMAS WILLI?ME EB?NISTERIE | PH. HYNDRIKX | TONY GOETZ & ZONEN NV

WSV DE LUSTIGE WANDELAARS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03419464111. Het bedrijf WSV DE LUSTIGE WANDELAARS bevindt zich op het adres: BURCHTLAAN 2; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 876,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van WSV DE LUSTIGE WANDELAARS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSV DE LUSTIGE WANDELAARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, openstaande posities, locatie van WSV DE LUSTIGE WANDELAARS op de kaart.

WSV DE LUSTIGE WANDELAARS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, company assigned to the tax number BE03419464111. The company WSV DE LUSTIGE WANDELAARS is located at the address: BURCHTLAAN 2; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 876,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of WSV DE LUSTIGE WANDELAARS is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WSV DE LUSTIGE WANDELAARS is not available. You also can look at reviews of WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, open positions, location of WSV DE LUSTIGE WANDELAARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSV DE LUSTIGE WANDELAARS, employees, financial statistics.