MURAILLE DE PLANTES

Contactgegevens MURAILLE DE PLANTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MURAILLE DE PLANTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MURAILLE DE PLANTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DEFACQZ 30; 1050; ELSENE, België

Telefoon (phone): 25384615 (+32-25384615) 25384615 (+32-25384615)

Fax (fax): +32 (53) 195-18-15 +32 (53) 195-18-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MURAILLE DE PLANTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MURAILLE DE PLANTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MURAILLE DE PLANTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MURAILLE DE PLANTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MURAILLE DE PLANTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MURAILLE DE PLANTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MURAILLE DE PLANTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MURAILLE DE PLANTES
Products information MURAILLE DE PLANTES

BTW identificatienummer (tax): BE07521209716
Ondernemingsnummer: 2326599121
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MURAILLE DE PLANTES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MURAILLE DE PLANTES
(Get full report from official database of BE for MURAILLE DE PLANTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MURAILLE DE PLANTES
Addition kinds of activities for MURAILLE DE PLANTES

108100. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
33530102. Platte rollende vormen, nec, aluminium | Flat rolled shapes, nec, aluminum
36130303. Zekeringbevestigingen, elektrische stroom | Fuse mountings, electric power
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems
38250309. Galvanometers | Galvanometers
48139904. Telefoon communicatie makelaar | Telephone communications broker
54210200. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
59450200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games

Werken bij MURAILLE DE PLANTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MURAILLE DE PLANTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MURAILLE DE PLANTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MURAILLE DE PLANTES. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van MURAILLE DE PLANTES in sociale netwerken
Look for responds of MURAILLE DE PLANTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MURAILLE DE PLANTES. Laat een reactie achter voor MURAILLE DE PLANTES. MURAILLE DE PLANTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MURAILLE DE PLANTES. Leave a respond for MURAILLE DE PLANTES. MURAILLE DE PLANTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MURAILLE DE PLANTES op de google maps. Adres en contacten MURAILLE DE PLANTES
Location of MURAILLE DE PLANTES on the google maps. Address and contacts of MURAILLE DE PLANTES

Andere gerelateerde bedrijven als come MURAILLE DE PLANTES MURAILLE DE PLANTES: D.J. RUDI RENDY | CONCEPT & POSE | ENTREPRISE MULLER MICHEL | ALBERT LECLERCQ | Flora

Other related companies as MURAILLE DE PLANTES: D.J. RUDI RENDY | CONCEPT & POSE | ENTREPRISE MULLER MICHEL | ALBERT LECLERCQ | Flora

MURAILLE DE PLANTES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MURAILLE DE PLANTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07521209716. Het bedrijf MURAILLE DE PLANTES bevindt zich op het adres: RUE DEFACQZ 30; 1050; ELSENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 136,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in MURAILLE DE PLANTES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MURAILLE DE PLANTES is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MURAILLE DE PLANTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MURAILLE DE PLANTES, openstaande posities, locatie van MURAILLE DE PLANTES op de kaart.

MURAILLE DE PLANTES is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MURAILLE DE PLANTES, company assigned to the tax number BE07521209716. The company MURAILLE DE PLANTES is located at the address: RUE DEFACQZ 30; 1050; ELSENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 136,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in MURAILLE DE PLANTES were not found.
The main activity of MURAILLE DE PLANTES is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MURAILLE DE PLANTES is not available. You also can look at reviews of MURAILLE DE PLANTES, open positions, location of MURAILLE DE PLANTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MURAILLE DE PLANTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MURAILLE DE PLANTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MURAILLE DE PLANTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MURAILLE DE PLANTES, employees, financial statistics.