WK NOORD WEST BRABANT

Contactgegevens WK NOORD WEST BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WK NOORD WEST BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WK NOORD WEST BRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIELINDENSTRAAT 134; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52370050 (+32-52370050) 52370050 (+32-52370050)

Fax (fax): +32 (53) 540-72-27 +32 (53) 540-72-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WK NOORD WEST BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WK NOORD WEST BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WK NOORD WEST BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WK NOORD WEST BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WK NOORD WEST BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WK NOORD WEST BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WK NOORD WEST BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WK NOORD WEST BRABANT
Products information WK NOORD WEST BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE06512115478
Ondernemingsnummer: 6298706054
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WK NOORD WEST BRABANT
(Get full report from official database of BE for WK NOORD WEST BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WK NOORD WEST BRABANT
Addition kinds of activities for WK NOORD WEST BRABANT

07230108. Pindakaas | Peanut shelling
22849901. Onderwerp: bleken, verven en afwerken | Thread: bleaching, dyeing, and finishing
28210108. Ureaharsen | Urea resins
28650401. Zuren, koolteer | Acids, coal tar
32550203. Stoppers, glashuis: klei | Stoppers, glasshouse: clay
52310301. Behang | Wallpaper
58129903. Traiteurs | Caterers
59999924. tenten | Tents
86219902. Architect vereniging | Architect association

Werken bij WK NOORD WEST BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WK NOORD WEST BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WK NOORD WEST BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WK NOORD WEST BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

 • kinderbegeleider (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

 • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

 • Zinkwerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

 • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: JBC Mode

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

  Type: Vaste Job

  Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Chauffeur Lincent (LINCENT)

  Regio: LINCENT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ZAMEX

  Type: Vaste Job

  Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

Zoek naar antwoorden van WK NOORD WEST BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of WK NOORD WEST BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WK NOORD WEST BRABANT. Laat een reactie achter voor WK NOORD WEST BRABANT. WK NOORD WEST BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WK NOORD WEST BRABANT. Leave a respond for WK NOORD WEST BRABANT. WK NOORD WEST BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WK NOORD WEST BRABANT op de google maps. Adres en contacten WK NOORD WEST BRABANT
Location of WK NOORD WEST BRABANT on the google maps. Address and contacts of WK NOORD WEST BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come WK NOORD WEST BRABANT WK NOORD WEST BRABANT: FLCHAUX ET DOLOMIES SA | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | World Of Magic Interactive | Coq d'Or (Le) | DUTRONICS

Other related companies as WK NOORD WEST BRABANT: FLCHAUX ET DOLOMIES SA | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | World Of Magic Interactive | Coq d'Or (Le) | DUTRONICS

WK NOORD WEST BRABANT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WK NOORD WEST BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512115478. Het bedrijf WK NOORD WEST BRABANT bevindt zich op het adres: DRIELINDENSTRAAT 134; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WK NOORD WEST BRABANT is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WK NOORD WEST BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WK NOORD WEST BRABANT, openstaande posities, locatie van WK NOORD WEST BRABANT op de kaart.

WK NOORD WEST BRABANT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WK NOORD WEST BRABANT, company assigned to the tax number BE06512115478. The company WK NOORD WEST BRABANT is located at the address: DRIELINDENSTRAAT 134; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WK NOORD WEST BRABANT is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WK NOORD WEST BRABANT is not available. You also can look at reviews of WK NOORD WEST BRABANT, open positions, location of WK NOORD WEST BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WK NOORD WEST BRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WK NOORD WEST BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WK NOORD WEST BRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WK NOORD WEST BRABANT, employees, financial statistics.