BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Contactgegevens BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE PATURAGES 18; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65613041 (+32-65613041) 65613041 (+32-65613041)

Fax (fax): +32 (53) 158-22-29 +32 (53) 158-22-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Products information BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE08011749267
Ondernemingsnummer: 6730468750
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
(Get full report from official database of BE for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Addition kinds of activities for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
275906. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
343199. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
14110104. Kalksteen, afmeting-steengroeven | Limestone, dimension-quarrying
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

Zoek naar antwoorden van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE in sociale netwerken
Look for responds of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Laat een reactie achter voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Leave a respond for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE op de google maps. Adres en contacten BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Location of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE on the google maps. Address and contacts of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: TELEMAGIC NV | DESOBRY | SMET-VAN ROYEN VERPLEGING | P. KYNDT | FEDERALE POLITIE

Other related companies as BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: TELEMAGIC NV | DESOBRY | SMET-VAN ROYEN VERPLEGING | P. KYNDT | FEDERALE POLITIE

BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08011749267. Het bedrijf BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE bevindt zich op het adres: PLACE DE PATURAGES 18; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, openstaande posities, locatie van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE op de kaart.

BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, company assigned to the tax number BE08011749267. The company BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is located at the address: PLACE DE PATURAGES 18; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is not available. You also can look at reviews of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, open positions, location of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, employees, financial statistics.