WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.

Contactgegevens WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIAMANTLAAN 3; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34817195 (+32-34817195) 34817195 (+32-34817195)

Fax (fax): +32 (71) 279-55-64 +32 (71) 279-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.
Products information WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.

BTW identificatienummer (tax): BE08887908935
Ondernemingsnummer: 1988220214
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.
(Get full report from official database of BE for WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.
Addition kinds of activities for WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
24919904. Structurele timmerhout en hout, behandeld hout | Structural lumber and timber, treated wood
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
35770401. Punch card apparatuur: lezers, tabulators, sorters, enz. | Punch card equipment: readers, tabulators, sorters, etc.
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon

Werken bij WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.. Looking for open vacancies in other companies

 • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

 • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

 • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

 • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

 • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: LEKIME

  Type: Vaste Job

  Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

 • Cronos International - Application Architects (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. in sociale netwerken
Look for responds of WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.. Laat een reactie achter voor WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.. WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.. Leave a respond for WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.. WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. op de google maps. Adres en contacten WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.
Location of WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. on the google maps. Address and contacts of WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.: KBC | ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR | KOOT D?ALOST | Katteman Galerij | GOETHALS

Other related companies as WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O.: KBC | ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR | KOOT D?ALOST | Katteman Galerij | GOETHALS

WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887908935. Het bedrijf WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. bevindt zich op het adres: DIAMANTLAAN 3; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., openstaande posities, locatie van WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. op de kaart.

WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., company assigned to the tax number BE08887908935. The company WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. is located at the address: DIAMANTLAAN 3; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. is not available. You also can look at reviews of WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., open positions, location of WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERTOERISTEN A.L.B.R.O., employees, financial statistics.