ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR

Contactgegevens ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MODAVE 4A; 4577; MODAVE, België

Telefoon (phone): 85412918 (+32-85412918) 85412918 (+32-85412918)

Fax (fax): +32 (2) 993-88-84 +32 (2) 993-88-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR
Products information ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR

BTW identificatienummer (tax): BE07609924316
Ondernemingsnummer: 2357086181
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR
(Get full report from official database of BE for ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR
Addition kinds of activities for ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR

399101. bezems | Brooms
799912. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services
20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
22950202. Tape, gelakt: kunststof, en andere gecoat (behalve magnetisch) | Tape, varnished: plastic, and other coated (except magnetic)
23539904. Hoeden en petten, anders | Hats and caps, nec
26529900. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
30691202. Pipestems of bits, tabak: hard rubber | Pipestems or bits, tobacco: hard rubber
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
51490401. Macaroni | Macaroni

Werken bij ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

Zoek naar antwoorden van ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR. Laat een reactie achter voor ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR. ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR. Leave a respond for ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR. ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR op de google maps. Adres en contacten ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR
Location of ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR on the google maps. Address and contacts of ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR: Poissonnier Bakkerij-Service | DANIEL BOUFFIOUX | BOULANGERIE MICHEL ROBERT | Frère Fabrice | MASSIMO

Other related companies as ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR: Poissonnier Bakkerij-Service | DANIEL BOUFFIOUX | BOULANGERIE MICHEL ROBERT | Frère Fabrice | MASSIMO

ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07609924316. Het bedrijf ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR bevindt zich op het adres: ROUTE DE MODAVE 4A; 4577; MODAVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, openstaande posities, locatie van ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR op de kaart.

ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, company assigned to the tax number BE07609924316. The company ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR is located at the address: ROUTE DE MODAVE 4A; 4577; MODAVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR is not available. You also can look at reviews of ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, open positions, location of ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE BEAUTة IMAGIN'HAIR, employees, financial statistics.