WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE

Contactgegevens WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAALDESTEDESTRAAT 22; 8902; IEPER, België

Telefoon (phone): 57207776 (+32-57207776) 57207776 (+32-57207776)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE
Products information WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE
Addition kinds of activities for WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE

27419902. Catalogi: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Catalogs: publishing only, not printed on site
28190400. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
50650400. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
73891103. Radio-uitzendingen | Radio broadcasting music checkers
79410201. Boksen en worstelen arena | Boxing and wrestling arena

Werken bij WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Finance

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

 • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

 • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

 • SALES ADVISOR (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Test Engineer (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

 • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: HOCKE

  Type: Vaste Job

  Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

 • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: DE OVERBRON

  Type: Vaste Job

  Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE. WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE. Leave a respond for WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE. WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE
Location of WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE: MERCATOR BANK | COIFFURE J | Peruzzi B | IMPEX AFRICA IMPA | VINCENT DELECLUSE

Other related companies as WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE: MERCATOR BANK | COIFFURE J | Peruzzi B | IMPEX AFRICA IMPA | VINCENT DELECLUSE

WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE bevindt zich op het adres: MAALDESTEDESTRAAT 22; 8902; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE op de kaart.

WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, company assigned to the tax number BE03324157714. The company WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE is located at the address: MAALDESTEDESTRAAT 22; 8902; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, open positions, location of WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB ST.PIETERSVRIENDEN ZILLEBEKE, employees, financial statistics.