MERCATOR BANK

Contactgegevens MERCATOR BANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCATOR BANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCATOR BANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 4; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59304949 (+32-59304949) 59304949 (+32-59304949)

Fax (fax): +32 (71) 660-41-66 +32 (71) 660-41-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCATOR BANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCATOR BANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCATOR BANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCATOR BANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCATOR BANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCATOR BANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCATOR BANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCATOR BANK
Products information MERCATOR BANK

BTW identificatienummer (tax): BE02547698974
Ondernemingsnummer: 2595764160
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCATOR BANK
(Get full report from official database of BE for MERCATOR BANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCATOR BANK
Addition kinds of activities for MERCATOR BANK

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
20489913. Oesterschalen, grond: bereid als diervoeder | Oyster shells, ground: prepared as animal feed
36340309. Verwarmers, tape | Heaters, tape
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist
80939901. Biofeedback centrum | Biofeedback center

Werken bij MERCATOR BANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCATOR BANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCATOR BANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCATOR BANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van MERCATOR BANK in sociale netwerken
Look for responds of MERCATOR BANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCATOR BANK. Laat een reactie achter voor MERCATOR BANK. MERCATOR BANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCATOR BANK. Leave a respond for MERCATOR BANK. MERCATOR BANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCATOR BANK op de google maps. Adres en contacten MERCATOR BANK
Location of MERCATOR BANK on the google maps. Address and contacts of MERCATOR BANK

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCATOR BANK MERCATOR BANK: VDC COMPANY SA | PETER VAN HAMME | ISO D.M. | Coster B | GUY FIJALKOWSKI

Other related companies as MERCATOR BANK: VDC COMPANY SA | PETER VAN HAMME | ISO D.M. | Coster B | GUY FIJALKOWSKI

MERCATOR BANK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERCATOR BANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02547698974. Het bedrijf MERCATOR BANK bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 4; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van MERCATOR BANK is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCATOR BANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCATOR BANK, openstaande posities, locatie van MERCATOR BANK op de kaart.

MERCATOR BANK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERCATOR BANK, company assigned to the tax number BE02547698974. The company MERCATOR BANK is located at the address: KERKSTRAAT 4; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of MERCATOR BANK is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCATOR BANK is not available. You also can look at reviews of MERCATOR BANK, open positions, location of MERCATOR BANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCATOR BANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCATOR BANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCATOR BANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCATOR BANK, employees, financial statistics.