GEM. EIGENAARS REGENT 1

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • GEM. EIGENAARS REGENT 1
Private companiesSocial Services • GEM. EIGENAARS REGENT 1

Contactgegevens GEM. EIGENAARS REGENT 1: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEM. EIGENAARS REGENT 1: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEM. EIGENAARS REGENT 1

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE ROEST D'ALKEMADELAAN 15B42; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32306760 32306760

Fax (fax): +32 (71) 488-62-89 +32 (71) 488-62-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEM. EIGENAARS REGENT 1: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEM. EIGENAARS REGENT 1"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEM. EIGENAARS REGENT 1"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEM. EIGENAARS REGENT 1, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEM. EIGENAARS REGENT 1. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEM. EIGENAARS REGENT 1, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEM. EIGENAARS REGENT 1. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEM. EIGENAARS REGENT 1
Products information GEM. EIGENAARS REGENT 1

BTW identificatienummer (tax): BE01930267333
Ondernemingsnummer: 1547668457
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 513,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GEM. EIGENAARS REGENT 1 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEM. EIGENAARS REGENT 1
(Get full report from official database of BE for GEM. EIGENAARS REGENT 1)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEM. EIGENAARS REGENT 1
Addition kinds of activities for GEM. EIGENAARS REGENT 1

228403. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
36940206. Motoren, beginnend: auto en vliegtuig | Motors, starting: automotive and aircraft
47890100. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
94410100. Inkomen onderhoudsprogramma's | Income maintenance programs

Werken bij GEM. EIGENAARS REGENT 1: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEM. EIGENAARS REGENT 1: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEM. EIGENAARS REGENT 1. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEM. EIGENAARS REGENT 1. Looking for open vacancies in other companies

 • 1ste verkoper (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

 • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

 • Cargo Agent (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

 • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

 • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

 • Bandenmonteurs (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

 • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

  Type: Studentenjob

  Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

 • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

 • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

  Type: Vaste Job

  Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

 • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

 • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

  Type: Werfreserve

  Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van GEM. EIGENAARS REGENT 1 in sociale netwerken
Look for responds of GEM. EIGENAARS REGENT 1 in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEM. EIGENAARS REGENT 1. Laat een reactie achter voor GEM. EIGENAARS REGENT 1. GEM. EIGENAARS REGENT 1 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEM. EIGENAARS REGENT 1. Leave a respond for GEM. EIGENAARS REGENT 1. GEM. EIGENAARS REGENT 1 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEM. EIGENAARS REGENT 1 op de google maps. Adres en contacten GEM. EIGENAARS REGENT 1
Location of GEM. EIGENAARS REGENT 1 on the google maps. Address and contacts of GEM. EIGENAARS REGENT 1

Andere gerelateerde bedrijven als come GEM. EIGENAARS REGENT 1 GEM. EIGENAARS REGENT 1: Missotten J | FRANCIS JACQUES SPRL | TORENHOEVE | STUDIO SIQUET C. & A. | ZWARTE DUIVELS V.C.

Other related companies as GEM. EIGENAARS REGENT 1: Missotten J | FRANCIS JACQUES SPRL | TORENHOEVE | STUDIO SIQUET C. & A. | ZWARTE DUIVELS V.C.

GEM. EIGENAARS REGENT 1 is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEM. EIGENAARS REGENT 1, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01930267333. Het bedrijf GEM. EIGENAARS REGENT 1 bevindt zich op het adres: DE ROEST D'ALKEMADELAAN 15B42; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 513,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GEM. EIGENAARS REGENT 1 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEM. EIGENAARS REGENT 1 is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEM. EIGENAARS REGENT 1 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEM. EIGENAARS REGENT 1, openstaande posities, locatie van GEM. EIGENAARS REGENT 1 op de kaart.

GEM. EIGENAARS REGENT 1 is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEM. EIGENAARS REGENT 1, company assigned to the tax number BE01930267333. The company GEM. EIGENAARS REGENT 1 is located at the address: DE ROEST D'ALKEMADELAAN 15B42; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 513,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GEM. EIGENAARS REGENT 1 were not found.
The main activity of GEM. EIGENAARS REGENT 1 is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEM. EIGENAARS REGENT 1 is not available. You also can look at reviews of GEM. EIGENAARS REGENT 1, open positions, location of GEM. EIGENAARS REGENT 1 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEM. EIGENAARS REGENT 1, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEM. EIGENAARS REGENT 1, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEM. EIGENAARS REGENT 1, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEM. EIGENAARS REGENT 1, employees, financial statistics.