ZWARTE DUIVELS V.C.

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ZWARTE DUIVELS V.C.
Private companiesSocial Services • ZWARTE DUIVELS V.C.

Contactgegevens ZWARTE DUIVELS V.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWARTE DUIVELS V.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWARTE DUIVELS V.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERESTRAAT 73; 3294; DIEST, België

Telefoon (phone): 13311486 (+32-13311486) 13311486 (+32-13311486)

Fax (fax): +32 (15) 816-43-56 +32 (15) 816-43-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWARTE DUIVELS V.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWARTE DUIVELS V.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWARTE DUIVELS V.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWARTE DUIVELS V.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWARTE DUIVELS V.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWARTE DUIVELS V.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWARTE DUIVELS V.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWARTE DUIVELS V.C.
Products information ZWARTE DUIVELS V.C.

BTW identificatienummer (tax): BE03133819580
Ondernemingsnummer: 6809570312
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWARTE DUIVELS V.C.
(Get full report from official database of BE for ZWARTE DUIVELS V.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWARTE DUIVELS V.C.
Addition kinds of activities for ZWARTE DUIVELS V.C.

142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
174101. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
31110300. Lederverwerking | Leather processing
35240000. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
82999916. Overlevingskool | Survival school

Werken bij ZWARTE DUIVELS V.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWARTE DUIVELS V.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWARTE DUIVELS V.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWARTE DUIVELS V.C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

 • Executive Assistant (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

 • Junior Design Engineer (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

 • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

 • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: KEMPELEK

  Type: Vaste Job

  Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

 • Product Management Assistant (GENVAL)

  Regio: GENVAL

  Bedrijf: KING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

 • Onderhoudstechnieker (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

 • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: HARMONIZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

 • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

  Type: Zelfstandige activiteit

  · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

 • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SIRRIS

  Type: Flexijob

  Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van ZWARTE DUIVELS V.C. in sociale netwerken
Look for responds of ZWARTE DUIVELS V.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWARTE DUIVELS V.C.. Laat een reactie achter voor ZWARTE DUIVELS V.C.. ZWARTE DUIVELS V.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWARTE DUIVELS V.C.. Leave a respond for ZWARTE DUIVELS V.C.. ZWARTE DUIVELS V.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWARTE DUIVELS V.C. op de google maps. Adres en contacten ZWARTE DUIVELS V.C.
Location of ZWARTE DUIVELS V.C. on the google maps. Address and contacts of ZWARTE DUIVELS V.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWARTE DUIVELS V.C. ZWARTE DUIVELS V.C.: DE HORIZONSTAPPERS | Water @ Work | CHE | HAGELAND EXPRESS | Sadegro

Other related companies as ZWARTE DUIVELS V.C.: DE HORIZONSTAPPERS | Water @ Work | CHE | HAGELAND EXPRESS | Sadegro

ZWARTE DUIVELS V.C. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWARTE DUIVELS V.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03133819580. Het bedrijf ZWARTE DUIVELS V.C. bevindt zich op het adres: DIESTERESTRAAT 73; 3294; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van ZWARTE DUIVELS V.C. is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWARTE DUIVELS V.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWARTE DUIVELS V.C., openstaande posities, locatie van ZWARTE DUIVELS V.C. op de kaart.

ZWARTE DUIVELS V.C. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWARTE DUIVELS V.C., company assigned to the tax number BE03133819580. The company ZWARTE DUIVELS V.C. is located at the address: DIESTERESTRAAT 73; 3294; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of ZWARTE DUIVELS V.C. is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWARTE DUIVELS V.C. is not available. You also can look at reviews of ZWARTE DUIVELS V.C., open positions, location of ZWARTE DUIVELS V.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWARTE DUIVELS V.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWARTE DUIVELS V.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWARTE DUIVELS V.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWARTE DUIVELS V.C., employees, financial statistics.