G. DE BURGHGRAEVE

Contactgegevens G. DE BURGHGRAEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. DE BURGHGRAEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. DE BURGHGRAEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROGIERLAAN 56B15; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59700555 (+32-59700555) 59700555 (+32-59700555)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. DE BURGHGRAEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. DE BURGHGRAEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. DE BURGHGRAEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. DE BURGHGRAEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. DE BURGHGRAEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. DE BURGHGRAEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. DE BURGHGRAEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. DE BURGHGRAEVE
Products information G. DE BURGHGRAEVE

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in G. DE BURGHGRAEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. DE BURGHGRAEVE
(Get full report from official database of BE for G. DE BURGHGRAEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. DE BURGHGRAEVE
Addition kinds of activities for G. DE BURGHGRAEVE

7378. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
078201. Tuin diensten | Garden services
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)
32310502. Wetenschappelijk en technisch glaswerk: van aangekochte glas | Scientific and technical glassware: from purchased glass
35110200. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
80710000. Medische laboratoria | Medical laboratories

Werken bij G. DE BURGHGRAEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. DE BURGHGRAEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. DE BURGHGRAEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. DE BURGHGRAEVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • productiemedewerker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

 • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • Chauffeur CE (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

 • Service engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

Zoek naar antwoorden van G. DE BURGHGRAEVE in sociale netwerken
Look for responds of G. DE BURGHGRAEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. DE BURGHGRAEVE. Laat een reactie achter voor G. DE BURGHGRAEVE. G. DE BURGHGRAEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. DE BURGHGRAEVE. Leave a respond for G. DE BURGHGRAEVE. G. DE BURGHGRAEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. DE BURGHGRAEVE op de google maps. Adres en contacten G. DE BURGHGRAEVE
Location of G. DE BURGHGRAEVE on the google maps. Address and contacts of G. DE BURGHGRAEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come G. DE BURGHGRAEVE G. DE BURGHGRAEVE: COIFFURE NELLY | De Keyser J | GARAGE GIELIS COCHET | DELMEE C | LOBBENS Ingrid

Other related companies as G. DE BURGHGRAEVE: COIFFURE NELLY | De Keyser J | GARAGE GIELIS COCHET | DELMEE C | LOBBENS Ingrid

G. DE BURGHGRAEVE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. DE BURGHGRAEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf G. DE BURGHGRAEVE bevindt zich op het adres: ROGIERLAAN 56B15; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in G. DE BURGHGRAEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. DE BURGHGRAEVE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. DE BURGHGRAEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. DE BURGHGRAEVE, openstaande posities, locatie van G. DE BURGHGRAEVE op de kaart.

G. DE BURGHGRAEVE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. DE BURGHGRAEVE, company assigned to the tax number BE04490356445. The company G. DE BURGHGRAEVE is located at the address: ROGIERLAAN 56B15; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in G. DE BURGHGRAEVE were not found.
The main activity of G. DE BURGHGRAEVE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of G. DE BURGHGRAEVE is not available. You also can look at reviews of G. DE BURGHGRAEVE, open positions, location of G. DE BURGHGRAEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. DE BURGHGRAEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. DE BURGHGRAEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. DE BURGHGRAEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. DE BURGHGRAEVE, employees, financial statistics.